Pirelli Sıradaki Yarışlar İçin Lastikleri Açıkladı

yazar:

kategori:

Pirelli, sıradaki Avusturya Gp’nin ardından gerçekleştirilecek 4 Avrupa yarışında kullanılacak lastik türlerini açıkladı.

Avusturya’nın ardından sırasıyla Britanya, Macaristan, Belçika ve İtalya yarışları gerçekleştirilecek ve Avrupa sezonu sona ermiş olacak.

Britanya GP’de sert ve orta sert lastikler kullanılacak. Macaristan ve Belçika yarışlarında yumuşak ve orta sert hamurlar kullanılacak.

İtalya’da ise geçen seneye göre bir kademe daha yumuşak lastikler olacak. Geçen sene orta sert ve sert lastikler kullanılmıştı. Bu sene ise  yumuşak ve orta sert lastikler olacak. Bu sayede Pirelli strateji seçeneklerinin artmasını umuyor.

 

 

Avustralya Yumuşak Orta
Malezya Orta Sert
Çin Yumuşak Orta
Bahreyn Yumuşak Orta
İspanya Orta Sert
Monaco Süper Yumuşak Yumuşak
Kanada Süper Yumuşak Yumuşak
Avusturya Süper Yumuşak Yumuşak
Britanya Orta Sert
Macaristan Yumuşak Orta
Belçika Yumuşak Orta
İtalya Yumuşak Orta

Yorumlar

“Pirelli Sıradaki Yarışlar İçin Lastikleri Açıkladı” için 3 yanıt

  1. pirellinin lastikleri mercedesin tam istedigi gibi , üstüne bu sene havalar daha serin geçiyor . tam tıkırında gidiyor işler zaten hızlılarda , yapcak birsey yok.

  2. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Zaten yaptıkları her hamur türü geçen seneye göre biraz daha sert,ısıtmada herkes şikayetçi ve fazlaca uzun turlar gidiyor. Neden Maceristan da ve Belçika da bir kademe daha yumuşak kullanılmadı. Hadi Belçikada sektör 2 var abi Maceristan da ne var yahu !

    1. Yusuf Hitay avatarı

      macaristan lastiklere nazik davranan bir pist değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir