Alonso Avusturya’da Daha Kötü Bir Yarış Geçirmekten Endişeli

Fernando Alonso, McLaren’in bu hafta sonu gerçekleştirilecek Avusturya GP’de Kanada’dan da kötü bir yarış geçirmesinden endişeli.

Alonso Avusturya’da takımın büyük güncelleme paketine sahip olacak ancak motor güncellemeleri nedeniyle Alonso’nun 20 sıraya kadar ceza alması bekleniyor. Öyle olunca Alonso yarışta da ekstra pitten geçme cezası alabilir.

Alonso “Zor olacak bir hafta sonu daha. Muhtemelen sonuçlar çok iyi görünmeyecek.”

“Muhtemelen bazı cezalar alacağız bu yüzden bizim için test hafta sonu olacak. Ancak önemli olacak çünkü araçta bazı güncellemeler var.”

“Umarım bu hafta sonundan bazı cevaplarla ayrılırız. Gelecek hafta da testler olacak bu yüzden bugünler bizim için çok önemli.”

“Yakın gelecekte araca gelecek şeyler için iyimserim ancak sonuçlar açısından bu hafta sonu pek değişiklik olmayacak. Hatta daha kötü olabilir.” dedi.

Alonso, şu ana kadar istedikleri sonuçları alamasalar da McLaren-Honda projesine olan inancını sürdürdüğünü söyledi.

Alonso “Açıkçası kış testlerindeki pozisyonumuz ideal değildi ve muhtemelen biraz daha fazlasını bekliyorduk ancak durum böyle.”

“Performans ilk yarıştan itibaren sürekli arttı ve burada da öyle olacak.”

“Ancak sonuç cezalar nedeniyle bizi mutlu edecek kadar iyi olmayacak. En geriden başlayacağız ve muhtemelen ekstra cezalar da olacak. Bu yüzden ideal değil.”

“Ancak performans açısından önümüzdeki 1-2 ay araçtan çok fazla beklentimiz var. Yaz tatilinden önce ve sezon sonunda nerede olduğumuza bakacağız.”

“Durum böyle ve bu yüzden iyimserim. Takım içerisindeki insanları, şasi ve motor programlarını, kaynakları ve yetenekleri görüyorum. Sadece zaman meselesi.”

“Umarım mevcut öğrenme sürecini kısaltırız ancak yine de iyimserim.” dedi.

 


Yorumlar

“Alonso Avusturya’da Daha Kötü Bir Yarış Geçirmekten Endişeli” için 7 yanıt

  1. Bora Vardar avatarı

    ya hu dün gece ilginç bir rüya gördüm.Alonso webber ben mika alman kale oynuyorduk bizim mahallede(9 aylıkda denilebilir).Webber’le ben özellikle de ben alonsoyla baya dalga geçtik bu seneki performansı konusunda ama sonrada gelmiş geçmiş en iyi pilotlardan birisin diye de gönlünü alıyordum.Ha bu arada üzerinde de renault zamanından kalan turkuaz renk t-shirt ü vardı.Oram buram açık kaldı desem izmir yanıyor arkadaş neticede ilginç bir rüyaydı,pazar günü hayırlara çıkarsın ne diyelim.:D

  2. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    McLARENIN yeni burnuymuş

  3. Zamanınız varken eglenin gençler

    Mücadeleye döndüğünde aglatacak cunku

    1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
      [VET^01] #ForzaFERRARİ

      Kaş yaşın da 60 mı

  4. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Herhalde 2 tur yemekten bahsediyor 😀

  5. Daha kötü ne olabilir ki? 😀 Koptum ya.

    1. Yarisa katilmamak.Startta kalmak….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir