Alonso “Güncellemeler Çalışıyor”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Avusturya sıralamalarında 15. sırada kalmalarına rağmen McLaren’in Avusturya’ya getirdiği güncellemelerin çalıştığını söyledi.

McLaren pilotları bugünkü sıralamalarda 15 ve 17. sıralarda kaldılar. Her iki pilot yarış öncesi 25 sıra cezası aldıkları ve tüm cezayı çekemedikleri için yarışta dur-kalk cezası alacak.

McLaren’in güncel paketiyle piste çıkan Alonso, bu hafta sonu yaşadıkları tüm sorunlara rağmen güncellemelerin doğru yolda olduğunu söyledi.

Alonso “Hafta sonu çok fazla sorun yaşadık ve istediğimiz kadar sürüş yapamadık ancak asıl hedefimiz güncellemeleri, özellikle aerodinamik güncellemeleri test etmekti.”

“Diğerinden farklı ayarlara sahip bir aracım var ve en azından doğru yönde ilerlediğimizi düşünüyorum çünkü aracım tüm hafta sonu boyunca kontrol açısından daha iyiydi. Bu yüzden ileri yönde küçük bir adım attık.”

“Burada zor olacağını biliyorduk ve yapmamız gereken çok şey var ancak en azından doğru yönde ilerliyor gibi görünüyoruz.”

“Bugünkü sonuç önemli değil. Yarın son sıradan başlıyoruz ve ilk turlarda bir ceza çekmemiz gerekiyor. O açıdan gridde 12, 13 ya da 3. olmamızın bir önemi yoktu.”

“En sondan başlıyoruz ve büyük farkla sonuncu olacağız.”

“Bu sadece test haftası olacak. Ya kafamızı duvara vuracağız ya da bir şeyler öğrenmeye çalışacağız. Biz ikinci yaklaşımı uygulayacağız.”

“Dışarıdan farklı göründüğüne eminim ancak önemli olan bizim ne gördüğümüz ve en önemlisi güncellemelerin çalışması.” dedi.

 


Yorumlar

“Alonso “Güncellemeler Çalışıyor”” için 2 yanıt

  1. Liderden 2 sn yavaş,Button dan 2 sn hızlıydı. Doğru yönde ilerliyorlar ama biraz daha hızlı olmalılar. ,1 – 1,5 sn daha bulurlarsa podyum hedefi olabilir. Avusturya testleri önemli.

  2. yani sen oyle diyorsan ama liderle arasındaki fark 1 sn kadar olsa ilk 10 da olunur ilerleme boyle olsa keske bakalım hayırlısı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir