Raikkonen “Kolay Bir Gün Değildi”

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Britanya’da ilk günü 2. sırada tamamlamasına rağmen Ferrari’nin Mercedes’le farkı kapatması için çok çalışması gerektiğini söyledi.

Britanya’da 1. seansı 4. sırada tamamlayan Raikkonen 2. seansta ikinci olarak derecesini iyileştirmeyi başardı ve lider Rosberg’ten sonra en hızlı isim oldu.

Araçtan memnun olup olmadığının sorulması üzerine Raikkonen “Hem evet, hem hayır.  Açıkçası sert lastiklerde sebebini bilmiyorum ancak zor zamanlar geçirdim. Tek bir set mi öyleydi yoksa sert lastikler mi o şekilde bilmiyorum. Orta sertlerde ise tek turda oldukça iyiydim.”

“Her cuma olduğu gibi antrenmanlarda maksimumu yapmaya çalıştık. Bazen iyi olurken bazen piste bağlı oluyor. Kolay bir gün değildi ancak bir şeyler öğrendiğimizi düşünüyorum. Hala geliştirmemiz gereken şeyler var. Biraz daha her şeyin direkt olmasını sağlamalıyız.”

“Açıkçası çalışmamız lazım ancak sert lastiklerdeki sorun nedeniyle dağınık bir seanstı. Ancak bugün cuma… iyi görünüyoruz ancak hafta sonu ne olacağını bilemeyiz. Daha cuma günündeyiz.” dedi.

Bugünkü iyi performansı ile kendisini eleştirenleri susturup susturamayacağının sorulması üzerine Raikkonen “Hayır. Normal bir cumaydı ve bu yüzden bilmiyorum. Gelecek seneyle ilgili sorularınızı belki 20 sefer cevapladım. Dün ya da önceki gün bunu cevapladım.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen “Kolay Bir Gün Değildi”” için 3 yanıt

  1. Raikkonen her hafta sonu bir şeyler öğreniyor Ferrari ile birlikte ama öğrenip öğrenip emekli olacak sene sonunda. Artık öğrendikleriyle kitap mı çıkarır, gençlere seminer mi verir bilmiyorum.

    1. Sen de imzalatmaya goturursun

      1. 😀 ulan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir