Lewis: "Malezya'da Daha Hızlı Olacağız"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, bir rüya dubleyi hedeflediği bu hafta sonu yapılacak olan Malezya GP’de, araçları MP4-23’ten daha da fazla hız çıkarabileceklerine inanıyor.

İngiliz pilot şampiyonaya, Ferrari’lerin sorunlar yaşadığı Melbourne’de ilk sıradan yarışa başlayıp damalı bayrağı en önde görmesiyle birlikte harika bir başlangıç yaptı.

Hamilton, önde daha fazla baskı görseydi daha da hızlı olabileceğini söylemişti.

Hamilton: "Avustralya’da harika bir hafta sonu geçirdim ama mükemmel bir hafta sonu değildi. En hızlı turu atamadım."

“(Daha fazla performans) ortaya çıkarabilirim. Fazlası var"

“İlk yarışta olunması nedeniyle, süre alan bir kaç alanın olduğunu düşünüyorum"

Hamilton şu anda, geçen sene elde ettikleri başarıyı tekrarlamayı hedefliyor. McLaren, Ferrari’nin favori olduğu hafta sonunda geçen sene sürpriz bir şekilde ilk iki sırayı almıştı.

Hamilton bu sene tekrar güçlü bir tempo ile Sepang pistine çıkabileceklerine ve yeni sezonun ilk iki haftasını en ideal şekilde geride bırakacaklarına inanıyor.

Hamilton: “Malezya’da galibiyet, bir rüya duble olacaktır"

“Eğer olmazsa en azından mümkün olduğunca çok puan alırız"

“Sıkı bir şekilde zorlamamız gerekiyor."

“Geçen sene Melbourne’ye gittik ve tempoya sahip değildik. Ama sonrasında Malezya’ya gittik, ki burada hızlıydık. Bu nedenle bu hafta sonu tekrar hızlı olacağız"


Yorumlar

  1. Evet eğer sorun olmazsa ilk 4 araç McLaren-Ferrari arasından çıkar diye düşünüyorum. Kim kaçıncı olur bilemem. Belki BMW araya girer ama tek aracıyla.

  2. ogun savaş avatarı

    Büyük ihtimal podyumda 2 maccada olur ama ferraride olucaktır sıralamayı şimdiden kestirmek zor sıralama sonrası tahmin yapmak daha ii olur 🙂

  3. Mclaren arkadaşım biras uzatıyoruz galibaa.. Allah korusun ya bizimkilerin başına bişey gelirse ondan sonra uğraş dur.. millet zaten pusuda…ferrari mclaren çekişmesi dileğiyle saygılar…

  4. Dogru ya ben ferrariyi unutmusum.Neyse arkadaslar yarısı izleyelim.Benm dogru bir sıralama yaptıgımı goruceksiniz:)) .Saka bi yana yagmurlu olursa ilk virajdan sonra ferrari aracı gormeyi ummuyorum:s(kendi gorusum kızmayın) Ayrıca bmw ayarlanması zor ama güçlü bir arac ve bu pist onlara gore supriz olmayacak onde olucaklardır

  5. tolga soydan avatarı

    Mc Laren arkadasım BMW yle çekişme olcak diyosun.fazla iyimser değilmisn.ferrari bu hafta sonu çok rekabetçi olucak.BMW yi gördük yarışta o kadarda hızlı değillerr.

  6. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    vaayy ferrari'yi adamdan sanmıyoz demek :))) şimdilik böyle olabilir ama 😉

  7. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Hamilton umarım geçen seneki olayların acısını çıkarır.Ferrari' nin önünde olsun daima yeter.

  8. BmW ile güzel bir çekişme olucak.Başka kim vardı hmmm Hondada supriz yapabilir.Williams ve Toyota da iyi yarıs cıkartır

  9. senden 1'incilik bekliyorum umarım rahat bir yarış olur takım adına..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir