Marko: "Mercedes ve Renault, İlk 3'ün Ardında"

yazar:

kategori:

Kleine Zeitung’a konuşan Marko: “Red Bull ve Ferrari aynı seviyede”

“Ve McLaren, sezon öncesinde yakalayabilecek potansiyele sahip”

Bir diğer potansiyel tehdit ise Renault. Kubica’nın kazasından sonra takıma dâhil edilen Heidfeld, İspanya’daki testlerde etkileyici bir performans ortaya koydu.

La Gazetta dello Sport’a konuşan Alonso: “Renault, geçen seneye göre çok daha rekabetçi olduklarını gösteriyor.”

Alman Heidfeld ise kendilerine o kadar güvenmiyor.

Heidfeld: “Tahminime göre önümüzde hâlâ bazı takımlar var, özellikle de Red Bull”

Red Bull’dan Marko da aynı fikirde

Marko: “Mercedes ve Renault, pek ilk 3 seviyesinde değil”


Yorumlar

  1. Weber adammıki başkalarına adamlık öğretsin? Yağışlı havada yarış başlamasın diye telsizden yalvaran, sonra kaza yapınca fren yapmak yerine arkadan gelenlerin önünü kesmek ve çarpmak için kasıtlı hareketler yapan, sırf vetteli geçemediği için son yarışta Alonsoya atak yapmaya bile yeltenmeyen bu iki yüzlü fesatmı?
    Hiç sanmıyorum. Eğer adam arıyosan Michae Schumacher diye bir efsane var ona bakacaksın.

  2. Ayrıca bu sene Red Bull'un saman alevi sönecek diyen arkadaşlarada bunun bir süre böyle gideceğini düşündüğümü söylemek istiyorum.

    Red Bull uzunca bir süre ön grupta yer alacaktır şampiyonluğa ortak olacaktır.Bu noktadan sonra bi BAR Honda değiliz sanırım ki düşüş yaşayalım.Ama köklü takımlar arasına girer ama giremez bilemem;ancak uzun bir süre bu sinir bozucu insan oldukça kafa ütüleyecek…

  3. Bu sefer yanılıyorsun Marko. Renault Mclaren'i ekarte edebilir Mercedes Lotus'la ancak kapışabilir. Bi sizin durumunuz ortada gerisi olabilir…

  4. Bu bahreyni redbullar sonda bitirse ne olur geri kalanları aldıktan sonra bir yarışla şampiyonmu olacağınımı sanıyorsun sen 2 haftada şampiyon olunsa onu geçen sene brazilya gp den sonra havaya girenler yapardı

  5. Helmut Marko-Christian Horner ikilisi çenelerini kapalı tuttukça kimse Red Bull Racing'e antipati duymayacaktır.Arkadaş siz sessizce işinizi yapın.Newey'den Webber'den adamlık öğrenin.Vettel'in sırtını sıvazlamayı bırakın.Onu geçeriz bunu geçeriz diyerek yeni alınmış oyuncağını komşu çocuklarına öven velet olmayın.Rica ediyorum yahu! Tuttuğum takımın/pilotun yerilmesinin ne kadar kötü olabileceğini biliyordum ama siz susmadıkça bu bana yük olacak Mr. & Mrs. Smith.

    Umarım Webber bu yıl da potada olur da herkes ağırbaşlı-birazda kirli oynayan-şampiyonu tebrik eder sene sonunda…

  6. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar
    Samet Özdemir 14.02.2011 11:01:58
    kazanacak niteliklere sahip olmadığından kaybetti geçen sezon.Bu adam Vettelin yardımcısı işte daha fazla ne bekleyebilirsin ki ? Webberden bahsediyoruz.
    Samet Özdemir 2 saat 34 dakika önce
    hiç degilse redbull webber'e vettel senden daha hızlı demiyor : )

    İnsanlar ne kadar değişken fikirli öyle değil mi?İşine geldi mi öyle yazar,işine gelmedi mi böyle yazar.Sözkonusu Alonso ve Ferrariye sallamaksa ,insanlar bu tür tezat yorumlar yazabilip kendileriyle çelişiyorlar.Ortalığı karıştırmak için her yol mübah gibi görünüyor.Maksat, dostlar alışverişte görsün.

  7. FAster Inside avatarı

    aslında öyle bile gözükmüyoor, görünen köy misali, seninde dediğin gibi tamamen vettel e oynuyolar (kendilerince haklı olabilirler tabiiki), bi tercih yaptılar ve kazandılar, diğerini tercih etseler yine kazanacaklardı 2010 araçları açık şekilde diğerlerinden hızlıydı….
    Neyse geriye dönüp olanları tekrar tartışmaya açmaya gerek yok, bazıları sadece kolay olanı yani herkezin gördüklerini görür, bazılarıda zor olanı görür, maharet zor olanı görmekte, herkesin göremediklerini….
    gördükleri ile inandıkları aynı olanlar için söyleyecek lafımız yok…
    fakat inandıkları ile söylemleri farklı olanlar içince daha fazla söz söylemeye gerek yok….

  8. Sizin için her şey kolay,aracınız en önde olursa takımınızın başarısı,biraz geride kalırsanız renault motoru yüzünden,her şeye bir bahaneniz var,renault un yerinde olsam bunlara motor falan vermezdim.

  9. rocco junior avatarı

    Evet sadece Webber telsizden 2.pilot için hiç fena değil diyor ve direk bütün takım onu üvey evlat gibi dışlıyor ve son yarışta sadece Vettel t shirtleri basılıyor değil mi Samet Özdemir

  10. hiç degilse redbull webber'e vettel senden daha hızlı demiyor : )

  11. red bull tamamiyle vettele oynuo ama eşit olanak saglıyormus qibi qözüküo

  12. afyonlu_03 afyonlu_03 avatarı
    afyonlu_03 afyonlu_03

    faster guzel cevap onlar degılmı veberın on kanadını alıp vettele takan

  13. Melbourne yi görmeden hiç bir şeye inanmam testlere güvenmiyorum.

  14. Doğru!! Ondan her iki adamınızda ferrari ferrari diye sayıklıyor.Herkes gider Ferrari,mclaren kalır.Redbull 3-4 seneye iflası çekerse yine böyle konus olurmu :)) Görmemişin kupası olmuş misali..

  15. MercedesSchumi2011 avatarı
    MercedesSchumi2011

    Bu adamın F1 den anladığını düşünmüyorum madem sıralamalarını yapıyor şampiyonuda belirlesin 2012 ye kadar yarış olmasın zaten 1-2-3 belli(testlere göre)değilmi gerisi boş baksanıza adam daha yarışlar başlamadan lastikler piste motorlar çalışmadan pilotlar yarışmadan 1-2-3 ü ilan edebiliyor.Ha yorumcuların bazılarındada bu yok değil yani testlere göre şampiyon ilan eden var 3 sn geride diyen var bu sene redbull alır götürür ferrari alır götürür diyen var mercedes yavaş diyen var hani adamada kızamıyorum neticede imam bunu yaparsa cemaat ne yapmaz demek geliyor içimden.

  16. Redbulun saman alevinin yükselişi bu sene maalesef son bulacak. Ancak Marko Paşa bunun farkına yeni varmış olacakki psikoloji savaş vermeye başlamış. Ama donkişot gibi 🙂
    Yarışların ertelenmesi rb için bir dezavantaj. Mgp ve mclaren için avantaj olacak. Bu süreçte özellikle mgp nin hız performansı konusunda ilerle kaydedeceğini düşünüyorum. Zaten düzlüklerde şuanda en hızlı takım. Lastikleri daha iyi kullandıkları zaman ve viraj dengesini bununla birleştirdikleri zaman ilk 4 takımın 1 sn aralığına dizilecektir.
    Geçen sene Mgp kötü aracı olmasına rağmen yarışlarda istikrarlı sonuçlar aldı. Genellikle 4 ve 8 sıralarda yarış bitirdiler. Kendilerine uygun pistlerde ve özelikle B şaside dahada iyi göründüler. En ötü tarafları sıralamalarda çok kötüydüler. Bu sene belliki tek turlarda daha hızlılar ve eğerki srlamalarda ilk çizgiden başlayabilirsek podyumla sonuçlanan yarışlar çıkarabiliriz.

  17. FAster Inside avatarı

    iyi o zaman tareaf olmamam güzel, o zaman redbull u birde webber e sor bakalım, oda acaba tarafsız olduğunumu düşüyor takımının :))

  18. olayın motorda bitmediğini açıkça görüyoruz. renault motorlu renault takımı kaçıncı oldu 2010'da?

    Hadi onu geçelim: cosworth motoru kötü dediler. williams takımı kötü cosworthla ferrarili sauberi ve mercedesli findia'yı geride bırakmadı mı?

  19. gerçekleşen masal gördün mü hiç?

  20. aynen. göreyim şimdi ferrarinin takım emirlerini, şampiyonluk nidalarını. Sportmenlik kazansın artık. (Bu arada red bull cu filan da değilim)

  21. RedBull diye bir "öcü" geldi bazılarının elinden ouncaklarını aldı ve şimdi bakıyorum da tıpkı bebek gibi davranıyorlar

  22. Ah şimdi test yapmak serbest olacak işte o zaman bunlar görür

  23. FernandoElmatador avatarı
    FernandoElmatador

    Hani herkese tur bindiriyordunuz?Umarım Ferrari bizden iyiymiş,Mclaren'in gelişimine ayak uyduramadık,Mercedes ve Renaulttan özür dilerim diyeceğin günlerde gelecek.Zaten öyle birz bunlara tur takarız tur demecinden sonra aslında öyle olmadığıda ortaya çıktı.Sen sen ol,büyük takımları hafife alma.

  24. Öle testlerin başında ''herkese tur bindirirdik yarıssaydık'' demekle olmuyo bu işler.Daha dur sen tutuşacak yerlerin 3-4 takım konumuna gelince alev alıcak…

  25. Nerden biliyorsun marko bakıyorum da çok havalndınız ters çarpmasın.Bir l,koskoca Alman devinden birde Koskoca Fransız devinden bahsediyorsun.Tamam geride olabilirler ama bu kadar emin konuşmana gerek yok bence sezon başlasın kazanamadığınız zaman eminim Renault motoruna laf atacaksınız yine ama göreceğiz

  26. şu an için bu söyledikleri doğru olsa bile ilk yarışa tam 32 gün var ve geridekiler kendilerini geliştirebilirler.

  27. Mgp anlattığı masalları gerçekleştirirse ozaman görüşürüz Marko Paşa senle….

  28. şu adamı boğasım geliyo. ne çok biliyo herşeyi.
    helal olsun demektende kendimi alamıyorum. hurda jaguarf1 den bi şampiyon çıkardılar. tabi onlara göre reno motorunun bi katkısı yok bu başarılarda orası ayrı konu.

  29. bir mclaren tarafi olarak, ne kadar rekabet icinde olsakta ferrari ile nefret beslememekteyim. ama nedendir ki su red bull a hic isinamadim. sahibinden helmut marko suna, horner dan tut vettel ine vs.. cok kendini begenmis ve sonradan gorme takim. yaziklar olsun mclaren ve ferariye ki gecen seneki basarilarndan dolayi bu adamlari boyle konustrmaya olanak sagladiklari icin…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir