Basın: "Red Bull Son Testte Gücünü Sakladı"

yazar:

kategori:

İtalyan Autosprint, Barselona’daki ilk iki günde Sebastian Vettel zirvede iken RB7’de oldukça fazla yakıt olduğunu öne sürdü.

Aslında Alman pilot, sıralama simülasyonu yapmamasına rağmen rakiplerinin önünde yer almıştı.

Ama Vettel, bu durum karşısında temkinli.

Vettel: “Yeni lastiklerde, performansı bir tur üzerinden değerlendirmek zor, sizin lehinize mi başkasının lehine mi”

Red Bull Motor Sporları Danışmanı Helmut Marko ise, önceki açıklamasında bir yarış olması halinde rakiplerine tur bindireceklerini dile getirmişti, testler ilerledikçe bu fikri biraz törpülenmiş gibi. Marko, şu anda Ferrari ile Red Bull’un, grubun önüne yer aldığını düşünüyor.

Pirelli lastikleri için Marko: “Lastiklerde sorun yaşıyoruz ama diğerlerinden daha az”


Yorumlar

  1. Testlerde yapılan şeylerin izlenen stratejilerin üzerinden yapılan varsayımsal yorumları görmezden geliyorum.Ancak RBR çok güçlü bir çıkışta 2009'dan beri,bu sene ilk 2 sıradan biri olacağıda aşikar.Hatta çok benzer bir mücadele izleyebiliriz 2010dakine.Ferrari RBR'nin ensesinde olacaktır ve bu ikiliyi sıkıştıran takım sayısı minimum 2'dir.McLaren ve Renault gayet güçlü görünüyorlar.McLaren sorunlar yaşıyor evet ama bu kadar üstüne düşünülmüş bir arabanın güçlü olacağını düşünüyorum..

  2. sanmıyorum. alonso 2. pilot olduğunu hissettiği anda ferraride olmayacaktır emin ol. ferrari bu riski göze alamaz. anca alternatifi varsa o dediğin olur.

  3. Üzülerek söylüyorum redbull yine bu sene yarışları domine edicek 🙂 Ferrari nin domine ettiği yıllar The Schumi nin gitmesiyle bitti ve geri gelmeyecekte bundan sonra şimdiden alışılsa iyi olur artık takımlar çok güçlü.Ve son not massa bukadar beklemeden sonra bu sezon alonsoya patlayacaktır dedi dersiniz

  4. Görünen köy diyorum testler diyorum basının ortak fikri bu şekilde diyorum .Yani kahinlik falan yapmıyorum.Red Bull un güçlü olacağı sugötürmez bi gerçek ama ben gördüğüm kadarı ile Ferrarinin çok güçlü olduğunu düşünüyorum.

  5. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    geçen senede mclaren ferrari diyorduk al adamlar uçtu nasıl bir kahinsin ferrari diyorsun,tamam inancı anlarım ama dereyi görmeden paçayı sıvama derim…Bizim araçta sorunlar war,ferrari dayanıklı ve hızlı mercedes ve renault geride ama hepsinden önemlisi su anda redbull een hızlı takım gibiii…

  6. schumacher yapacak

  7. schumacher yapacak

  8. Valla kim nesini neyini saklıyor bilmem

    Görünen köy kılavuz istemez :Ferrari 🙂

  9. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    her takım birşeyler saklıyor,bekleyip görcezz artık.Mclaren sorunları ne yaptı bende merak ediyorum.birde kers i redbull ne kadar iyi kullanabilecek oda bir ? bence..bekleyelim şurda ne kaldıkiii

  10. red bull sezon başında yine en hızlı olur muhtemelen ama 1 sn fark olmaz kanımca. ferrari iyi gözüküyor mclaren sır küpü, F1 git gide daha zevkli oluyor.

  11. FernandoElmatador avatarı
    FernandoElmatador

    http://www.f1fanatic.co.uk/2011/02/25/horner-names-alonso-biggest-rival-red-bull/

    Umarım bu sezon Ferrari,Redbull,Mercedes ve Renault arasında güzel bir mücadele olur.Pilotları Alonso,markalarıda FERRARI kazanır.
    Herkesin hala pekçok şey sakladığı ortada.

  12. yine mi bamya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir