Parr: "Bahreyn GP'yi Boykot Edecektik"

yazar:

kategori:

Bahreyn’deki olayların sakinleşmemesi nedeniyle yarış için endişeler vardı ve sonunda bu hafta, Bahreyn GP’nin iptal edildiği açıklandı ama birçok takım, eğer yarışma kararı alınsaydı dahi ülkeye gitmeyeceklerini bildirdi.

Parr: “Veliaht Prens’in kararı doğruydu ve ne gibi mantıklı bir neden olursa olsun bu karar verilmeseydi, gitmezdik diye düşünüyorum”

“Bahreyn GP yapılsaydı, gitmezdik, aslında bütün takımların da gideceğinden şüphe ediyorum”

“Orada durumu daha da kötü hale getirmek için gittiğimiz, herkes için aşikârdı. Gösteriler ve karmaşa için bir merkez noktası olacaktık. Orada bütün medya bizimle olacaktı ve dolayısıyla bunun tahrik edici olduğunu düşünüyorum”

Hem Formula 1’in ticari patronu Bernie Ecclestone hem de Bahreyn GP organizatörleri, etkinliğin en kısa sürede takvime geri dönmesi yönündeki niyetlerini bildirdi.

Parr, bu sezon daha sonraki dönemlerde yarışın koşulması yönünde bir hamlenin olacağını söyledi ama karar için ülkedeki politik şartların ve ortamın temel oluşturacağını belirtti.

Parr: “(Bahreyn’i) tekrar takvime geri getirmek için herkesin var gücüyle çalışacağını düşünüyorum. Ama havanın ne olacağından emin değilim. Açıkçası bu, yaz aylarını alır ve ardından da uzak yarışlarla telaşlı bir süreç başlatır”

“Yeni bir tarih bulmak için herkesin sıkı çalışacağından eminim, tabi her şey yerli yerine geldi diye düşünerek. Ama şu anda emin değilim”


Yorumlar

  1. Doğru karar dün bile gösteriler vardı.

  2. Araplara karşı bu kadar vefasız olmayın
    Zamanında yardım almak için az otel kapılarında sabahlamadınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir