İspanyol Yetkililer, Hız Sınırını Beğenmeyen Alonso'yu Eleştirdi

yazar:

kategori:

İspanya’da otobanlarda hız sınırının 110 km/sa olarak belirlenmesinin ardından Alonso, aracı kullanırken uykuya dalmamanın çok zor olacağını söylemişti

Ancak Başbakan Yardımcısı Alfredo Perez Rubalcaba “Birleşmiş Devletlerde de hız sınırı 110 km/sa ancak onları uyurken asla görmedim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. bak bak şu lafa =)
    sevgili kardeşim, ben alonso düşmanı falan değilim ki, doğru bulduğum düşüncelerine her zaman katılırım, bunu da söylerim. ha, katılmadıklarımı da söylerim, o ayrı =)

  2. dostum ben seni anlıyorum.Her ne kadar sonuç takımın istediği gibi olduysada ben o yarışta zevk alamadım.Çünkü bunların olacağı belliydi.Takım hata yaptı.Herkes kendi pilotunun başarılı olmasını ister.Neyse umarım bu sene herşey daha iyi olur.

  3. Massathebest Alonso başarılı olunca hakkını verir,ama Massa'cıdır.Almanyada kızmıştır.

    hay ağzına sağlık kardeşim. sonunda bir fernando taraftarı beni anladı. hakkaniyetle, bileğinin hakkıyla alınan her türlü başarıyı hiç rahatsız olmadan tebrik ederim. bu sezon alonso'yu kaç kez tebrik ettim, hatırlamıyorum bile. önümüzdeki sezon yine başarılı olsun, yine ilk ben tebrik ederim alonso'yu. başarılı sürüşlere her zaman şapka çıkarmaya hazırım.

  4. aslında ne kadar sinir bozucu olsa da, hız sınırının artmaması insan sağlığı için oldukça önemli. Yolda seyir halinde olan her aracın bilmem kaç havayastığı, abs si ya da çok dayanıklı bir gövdesi yok. 110 ile 120 arasında bile fren mesafesi olarak inanılmaz farklar doğuyor. ne kadar can sıkıcı olsa da hız sınırının fazla olmamasını tercih ederim. Sadece mantık çerçevesi içinde olsun yeter.

  5. Massathebest Alonso başarılı olunca hakkını verir,ama Massa'cıdır.Almanyada kızmıştır.Ama ben bu konuda Alonso'ya katılıp katılmama gibi birşey bulamadım.Yani 110-120 idealdir.Ne hızlı ne yavaş.Aracada bağlı tabii.

  6. Aha bu yorumun çıktısını alıp çerçeve gibi asacağım duvara,
    Massabest Alonso ile aynı fikirde,dünyanın sonu gelecek:)

  7. Dünyadaki en dandik araç 160
    Ortlama bir araç………220
    Spor Otomobiller………300 350 km hız yapıyor diye pazarlanırken,dört beş şeritli otobanları 110 km hız ile sınırlamak bizim için saçmalık ise bir yarış pilotu için saçmalığın danıskası olur.

  8. doğru söylemiş alonso. 4-5 şerit çarşaf gibi otobanda 110-120 ile gitmek işkenceden farksız.

  9. bu hız sınırı ile alakalı senna nın polis ile geçen bi diyologu var o geldi aklıma şimdi 🙂 senna bir gün ingilterede yarışa yetışmek için kendi aracıyla otobanda basmış gidiyor son sürat giderken polis durduruyor ; sen kendini ne zannediyorsun be adam mansel falanmı cevap hayır ben sennayım :))
    alonsonun hız sınırını yavaş bulmasının sebebı sadece uykusu gelebilecegindenmı acaba.

  10. ''L'' Düğmesinede dikkat etmek gerekirmi?Hayati yarışlarda özellikle,hep merak etmişimdir.Mesela şampiyon olmaya çalışıyorum ama L'ye basıyorum ne olur?

  11. 05Alonso| SF' F150th  avatarı
    05Alonso| SF' F150th

    Yanan ve sönen Kırmızı ışıklara dikkat etmek gerekir.

  12. Evet hız algısı göreceli,normal hız yaparsın kimseye zararın olmaz,ama ipin ucunu kaçırırsın polis çöker tepene,tanımaz seni ünlümüsün,ünsüzmüsün atar nezarete zikzak yaptın diye.

    Islak zeminde falanda dikkat etmek gerekir.Çekilin yarışacam dersin,çekilirler geçilirsin.Sonra yine tutturursun,yine çekilirler yine geçilirsin.Lastiklerini yine bitirmişsindir.

    Ondan sonra paşa paşa itiraf edersin.Zaten direnemezdim diye.Aslında hızlıda sürmüşündü yeteneğinin el verdiğince ama sadece aynada hoş bir hatıra olarak kalmışsındır O kadar farkı yiyince.

    Evet göreceliymiş.

  13. Hız algısıda göreceli.

    spin atmak için yüksek hız, ıslak zemin veya bir arıza olması gerekir sanırsın.

    ama bunu ısınma turunda bile başaranlar var. tüm koşullar normal iken.
    dediğim gibi bir çok konu gibi buda göreceli.

  14. MagicAlonso avatarı

    hız sınırı ve düzenli kontrolü trafik bilinci gelişmemiş toplumlar için çok önemlidir.bunu ceza kesme amacıyla aşırı düşürmemek kaydıyla makul seviyede sınır getirmek çok doğru.Alonso yarışçı olarak hızlı gitmeyi seven biridir mutlaka ama geneli düşünerek konuşmamış.Zira herkesin altında onun sahip olduğu araç gibi araç yok.

    Almanyada birçok yolda hız sınırı olmamasına rağmen yaşanan trafik kazalarına bakınca zaten bu tarz gelişmiş ülkelerde gerek olmadığını görebiliriz.

  15. murat levent avatarı

    TR de bile otoban 140 a çıktı sanırım, zaten evelden 120 idi. 110 neymiş ya. Tamam hız iyi bişey değilde, şimdi bu adamda vardır ferrari, 110 da koyar adam be 🙂 Bunların pit de yaptığı sürat 100 km. Zuhaha.

  16. Bu trafikle ilgili birşey söyleyeceğim.Oturduğumuz yerde hız sınırını 70 yapmışlar (otoban),ve kameralar yaklaşık 300 km uzaktan belli oluyor.İnsanlar tam yaklaşırken 70'e düşüyor sonra ne verdiyse köklüyor gaza.Melih Gökçek sağolsun metroyu bitiremedi 700 yıldır.Dünde bir trafik sıkışmış acelem vardı resmen işkence.
    Alonso doğrumu yanlışmı bilmem ama 100-120 civarı iyidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir