TRT'nin 2011 Formula 1 Sezonu Tanıtım Videosu

yazar:

kategori:


Yorumlar

  1. acaba f1 bu yıl yarışları hangi kanal yayınlamakta
    trt hiç bir kanalında takip etmem sonucunda yayınlayan kanal bulamadım

  2. İspanya'da 2 yarış yapıldığı için 19 ülke oluyor.

  3. inşaallah gecen seneki gibi trt ekibi kötü olmaz sıralama turların tekrarını yarış günü proramda bekle bekle izletmezlerdi bide taraf tutmaları varya sizi gidi wettel ciler alonsonun birinci olmamasını nekadar istiyordunuz

  4. kasım ali aytekin avatarı
    kasım ali aytekin

    Arkadaşlar şifre konusu kolay cihazı alıp bu işleri yapan bir elektronikçiye gidiyorsunuz 5 dk da bütün şifreleri atıyorlar trt,ntvspor vs.. hepsini sorunsuz izliyorsunuz bu kadar dert etmeyin bu durumu.

  5. TRT nin yayını gayet iyi..Yeterlimi eksik olan yönleri mutlaka olabilir ama adamlar iyiniyetle birşeyler yapmaya çalışıyorlar..Bazı arkadaşlar NTV falan demiş ama MotoGP yayınlarında yaptığı rezilliği geçen sene çok iyi gördük..Dakika başı reklam bazen bant yayınlar falan olacak iş değil…Bu işi Türkiyede en iyi yapan TRT dir..Bunun dışında Eurosport ta çok iyi yayın yapabilir çok kaliteli spikerleri var..

  6. Yarışlardan önce başlayan programda çok fazla geyik dönüyor. Okay Karacan NTV dönemlerinde Serra ile başarılıydı. Ancak şuanki formatlarında tribün dedikleri kısımda Türkce cümle kuramayan birsürü ne üdüğü belirsiz adamları çıkarıyorlar. Bence gereksiz. Üstelik Serhata sözü bırakmak için uluslar arası yayın sinyali gelene kadar bekliyorlar hatta bazen onuda kaçırıyorlar. Bence Serhat daha güzel ve güncel bilgiler veriyor.
    Diğer bir konu ise F1 in magazin boyutu iyi güzel ancak ben yarışlardan yada sıralamalardan/bu esnada RTL den takip ediyorum ve adamlar padokun heryerinde herkesle röportajlar yapıyorlar. Bizimkilerde bunu denemeli.
    Bende evde uydudan izliyorum ve bu şifre olayına geçen sene çözüm bulamadım. TRT3 e geçtiğinde bazı yarışlar şifresiz verildi ama birkaç yarış sanırım.
    Bunu çözebilen varsa yardımcı olsun lütfen…

  7. en kapsamlı formula 1 yayınını trt yapıor arkadaşlar hem program 1 saat önceden başlıyor hemde her pistte muhabirleri bulunup pilotlarla konusup pisti, çevreyi tanıtıyor.. f1 bittikten sonra da yayınları kesilmiyor bu kadar şikayeti hak etmiyor bence trt..

  8. alonzomanyaa  avatarı

    Koskoca TRT yapa yapa bunu mu yapmış, yazık ne diyim. Aldıkları elemanlar birbirinin akrabaları olunca hayatında PC görmemiş adam anca bu kadar yapar, movie maker daha iyi işler çıkarır bundan.

  9. Alonso&Massa  avatarı

    Birde 19 ülke demişler.Bahreyni direk silmişler.Belki Japonyada….

  10. bilmiyorum.bende kablo tv var.yok frekans değişti yok normal anten tak uydudan çıkar olayları yok açıyorsun tak izliyorsun

  11. Ben ümitliyim, ntv&ntvspor hamlesi görmemiz kuvvetli ihtimal 🙂

  12. Alonso&Massa  avatarı

    TRT'nin umrunda değil F1.Varsa yoksa futbol.Bu seneden sonra devam etmez TRT.Başka kanal alırmı bilinmez.

  13. Büyük ihtimalle uçmuştur.

  14. Aslında geç sayılmaz önemli olan bu tanıtmın ekranda dönme sıklığı. Yayın konusu karışık doğu paketi batı paketi olayını hallederlerse şifre olayı sorun olmayacaktır. TRTHD den de yayınlanacaktır heralde bendeki alt yapı hazır sabırsızlıkla bkliyorum 🙂

  15. Gizem Aydın avatarı

    digiturkte hala trt3 olarak geçiyor orada da değişecek mi?

  16. trt 3
    şimdiki adı trt spor

  17. Gizem Aydın avatarı

    trt spor diye bir kanal mı var?

  18. videodaki karting pisti istanbul/bağcılar olimpik karting pisti 🙂

  19. reklamda ilgimi çeken tek şey okay ın dediği başlasın artık melbourne.onun haricinde f1 takipcilerinin haricinde ilgi çekebilek kazalar ve geişler reklamda kullanılabilirdi.

  20. Alonso&Massa  avatarı

    Okay Karacan'ın hareket süper :D.

  21. TRT'de geç de olsa bir kıpırdanma var.

  22. Daha kotusu olamazdı.

  23. Uydu receiver ım ı resetledim. Acaba şifreler uçtu mu? Trt nin formula 1 ile aynı şifre ile yaptığı bir yayın var mı? Test yapayım da sezonun ilk yarışının başında kanser olmayalım şimdi..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir