En Dayanıksız Araç Olarak MP4-26 Gösteriliyor

yazar:

kategori:

Alman Auto Motor und Sport’un incelemesinde yeni aracıyla henüz sürüş yapmamış olan HRT hariç tutulmak kaydıyla Ferrari’nin F150 Italia aracının en fazla yol kat ettiğini belirtti.

Sıralamanın en altında ise Force India, Lotus ve Virgin’in gerisinde McLaren geliyor. MP4-26, Ferrari’nin aracına göre neredeyse yarı yol kat etmiş.

Jenson Button: “Yalan söylemeyeceğim. Bu, sezona en iyi giriş şekli değil.”

MP4-26, ilk Valensiya testlerini es geçmiş ve McLaren, daha fazla gelişim üzerine çalışılma yoluna gitmişti ama testlerde egzoz, hidrolik ve aerodinamik sorunlarla karşılaştılar.

Ferrari’nin ardından gelen Red Bull Takım Patronu Christian Horner, takımının yeni bir sezona hiç bu kadar iyi hazırlanmadığını söylemişti.

Button: “(Yol kat etmede) çok gerideyiz ama bu konuda karamsar olmanın anlamı yok”

Sıralamada üçüncü takım Sauber olurken, onu Mercedes, Toro Rosso, Renault ve Williams takip ediyor.


Yorumlar

  1. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    boru elinizde patladı

  2. Yusuf  Hitay avatarı

    lafın sahibi geldi açılın.

    evet gümüş boru. var mı antitezin ?

  3. -NE KADAR mantıksız bir inceleme olmuş geçen sene ferrari her antremanda arabası stop ediyor veya yolda kalıyordu. Sezon içinde gördük ki en dayanıklı araba o. Şimdi kalkmış tur sayısına bakıp dayanıklı dayanıksız yorumları yapıyorlar.
    – Mclarenin tur atmamsının sebebi dayanıklılık degil, yedek parça eksikliği bu yeterli test yapılamıyan 6 günün 5 günü parça eksikliği 1 günüde hidrolik.
    -Üstüne üstlük bu arabanın motoru mercedes(ne kadar saglam oldugnu sizde biliyorsunuz) Elektronik sistemi zaten tüm formula 1 araçlarına çoğu elektornik aksamı saglayan mclaren ve magnetto marelli(yılalrdır kullanılıyor sapasglam)
    -Ayrıca Mclaren testlerin hiçbirinde yoldada kalmadı.

    Açıkcası sadece tur sayısına bakıpda mclaren böle mclaren söle demek dogruda değil birazdaha incelemk lazım . Avusturalyada ne kadar iddalı oldugumuzu gösterecez. Bazı arakdaşlar unutyorki f1'in en iyi kersi mclarende + en uyumlu ve en yetenekli plotlarından birisi + f1'in en hızlı gelişen takımı(yarın sezonda 2.5 sn kapatmak inanılmaz birşey f1 için) …

  4. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    az kaldı bir hafta sonra dananın kuyrugu kopacak nerde oldugumuzu görecegiz… sabırsızlıkla bekliyoruz aracı geliştirmek sorunları çözmek için çok uzun zamanımız oldu inşaAllah tüm sorunlar çözülmüştür rekabetçi bir araç bekliyoruz..

  5. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    bende sana cok guzel bi şekılde aynı uslupla senın 7 sulalenı ananı bacını avradını karıstırarak cevap verebilirdim ama yapmıyorum hee yprum olarak yapmıyorum suan neler söylediğimi asla bilemessin

  6. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    cok basit cunkı bu kısının yorum yazma kabiliyeti yok da ondan

  7. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    bu nasıl bi yoorumdur ve en kötusu ise adminler neden böyle bi yorumu kaldırmıyor

  8. heikki 1088 avatarı

    Verde şöle güzelce yerleştirem sana…

  9. sorunların kaynağı egsoz ve soğutma sistemi sanırım ki çözülmeyecek problem değil. sadece yeteri test yapmayı engelledi. birkaç yarış sogeç de olsa tempoyu bulacaktır..

  10. McLaren sıra dışı bir tasarım deniyor. Haliyle bunun sorumluluğuyla başa çıkmak zorunda. Zaman içerisinde toparlayacaktır. McLaren çok hızlı gelişebilen bir takım.

  11. borunun önünde gezme sen yinede…

  12. asıl mclareni bence istanbul parkta görecez o zamana kadar ne kadar çok puan alırsak o kadar iyi 🙂

  13. Şu an mclaren'in durumu geçen yıl mercedesin durumuyla hemen hemen aynı. TAkım kış testlerini verimli geçiremedi ve ilk yarışa oldukça umutsuz giriyorlar. Ancak şöyle bir gerçek var ki o da bu takım boş değil. İddia ediyorum ilk üç yarış olmasa da sonraları gelişimleriyle ciddi anlamda rakip olacak.

  14. Bilinmeyen bir şey değilki bu

  15. AStateOfTrance-Ferrari  avatarı
    AStateOfTrance-Ferrari

    gümüş boru diyenler nerdeler

    Alın size boru

  16. Mclaren'ın geri kalacağını ve dayanıksız olacağını sanmıyorum.
    Dayanıklılık problemini yarışa sayılı gün kala büyük ölçüde halledeceklerdir ve o araç boş değil güzel o tasarımda bir araç yapmak elini taşın altına koymaktır umarım hızlı olurlar ve başa güreşirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir