"Alonso ve Raikkonen Klas, Vettel Değil"

yazar:

kategori:

Bu görüş, Sauber’in sponsoru Mad Croc’a ait.

Mad Croc, bir enerji içeceği. Bu yüzden Koivula’nın, Red Bull2un en göze çarpan ismi Vettel’i eleştirmesi şaşırtıcı gelmiyor.

Tutun Sanomat’a konuşan Koivula: “Kimi Raikkonen’in bugünkü imajının, genç pilotlar arasında hâlâ klas bir yerde olduğunu söyleyebilirim (ama) çok daha genç Sebastian Vettel öyle değil”

“Dinamik, çağdaş genç insanlar, Vettel’in saç stiline ve vücut diline sahip değil; hanım evladı etkisi yaratıyor.”

“Ondaki eksiklik, belli bir agresifliğin olmaması”

Formula 1’in şimdiki pilotları arasında ise Koivula, en klas olarak Fernando Alonso’yu görüyor ama Sauber’in genç pilotu Kamui Kobayashi’yi de unutmuyor.

Bu arada Vettel’e olan sevgisini hiç saklamayan Bernie Ecclestone, Sport Bild’deki söyleşisinde Alman pilotu “Formula 1 için gönderilmiş bir nimet” olarak tanımladı.


Yorumlar

  1. Vay beee habere bak bırakalım bu tür işleri!!!!!

  2. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    face uye olmayan oy atamıyor mallesef

  3. ben facebook üyesi değilim mesela senin sayfana erişebililirmiyim nasıl sayfa adı !

  4. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    tr f1 in sevgili uyeleri f1 sever arkadaşlarım benim facebook duvarımdaki PHİLİPS MAC KEYFİ uygulamasından oylarınızı bekliyorum.(duvarımdaki bebegimi sallarken tv seyrettigim ) resme tıklayıp oy kullanmanızı ve bir f1 ve trf1 sever arkadaşınız bendenizi yanlız bırakmıyacagınızı umuyorum.herkese teşekkürlerimle erdal altundag

  5. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    tr f1 in sevgili uyeleri f1 sever arkadaşlarım benim duvarda ki PHİLİPS MAC KEYFİ uygulamasından oylarınızı bekliyorum.(duvarımdaki bebegimi sallarken tv seyrettigim ) resme tıklayıp oy kullanmanızı ve bir f1 ve trf1 sever arkadaşınız bendenizi yanlız bırakmıyacagınızı umuyorum.herkese teşekkürlerimle erdal altundag

  6. kesinlikle sana katılıyorum dostum bu konuda vettel kaç defa klasmanı lider götürmüş acaba ayrıca webberin monacodaki ve ispanyadaki attğı muhteşem 27 sn farkı unutmamak lazım ve ilk yarışında minardi ile aldığı 5.liği

  7. kesinlikle sana katılıyorum dostum vettel kaç defa klasmanı lider götürebilmiş acaba ayrıca webberin özellikle monacodaki ve ispanyadaki 27 sn attığı farkı unutmamak gerekir

  8. Emir Çolak avatarı

    Adam bence karizma ve imajdan bahsetmiş, bu dediğimiz kavramlar Rai ve Alo'da fazlasıyla var, bi imajmaker tutsun kendine Vettel saçını kestirsin ne bilim kirlisakal bıraksın 🙂 küçük çocuk imajı var hep, biraz karizma olmanız lazım sonuçta f1 pilotusun, kendi görüşüm.

  9. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    arkdasım haberın hangı satırında bernıenın vettle klas değil dediğini okudun resmi göruncemı yorum yaptın

    bay e vettele olan sevigisni saklamıyor yazıyor

  10. Bernie için klas demek ferraride sürmek demek, vettel henüz ferraride sürmediği için klas değil. adamın beyni bu şekilde işliyor malesef. aynı vettel ferraride şampiyon olsa klas olacaktı. mosley gittikten sonra ferrariyi savunma görevi bernie üzerinde. her platformda itinayla yıkama yağlama çekiyor.

  11. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    agresiflikte üstüne yoktu harikaydı be

  12. kaumi kobayashi klasken vettel klas olamıyor kobayashi bile klassa vettel klas olmasada olur. biri en genç dünya şampiyonu diğeri sıradan bir pilot.

  13. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Hizli cocuk iyi cocuk ama klas degil. zamanla olur belki. Schumi'yi ornek aliyo nede olsa
    Raikkonen'in klas oldugunu herkes biliyo :))

  14. Burak Soylu avatarı

    duygularımıza tercüman oluyosunuz 😀

  15. benimde ilk aklıma gelen JPM olmuştu haberi okuduktan sonra 😀

  16. 2009 da da kubicayla girdiler birbirlerine melbourne de

  17. Çarpmamaktan iyidir.Hem karşının yarışı hemde kendi yarışı mahvolmaz…

    Forza Schumacher !!!

  18. bu yorumları anlayamıyorum. Mİllette bi vettel çekememezliği var. Vettel 23 yaşında ve bu yaşına kadar yaptıkları ortada!!! Diğer iyi denilen pilotların ne dereceleri var… Mesela en genç dünya şampiyonluğu ya da en genç yarış kazanma ve en genç puan alma… Eğer yoksa kimseye karışmayın.

  19. juan pablo montoyadan başkasını tanımam klaslıkta

  20. Alonso abisini örnek almalı bence madem geçemiyorsun çarpma takip et değilmi 🙂

  21. Vettelin saf hızından şüphem yok ama başkada birşeyi yok.
    Daha geçiş yapamıyor( İstanbul park(webber'e çarptı) Spa (Button'a çarptı)) Ve geri düştüğü zaman tekrar toparlayamıyor bütün bir pilot değil.

    Saydığın pilotların bencede hepsi daha iyi…

  22. webber kötü pilot değil ama bence süperde değil iyi pilot.madem vettel süper pilot deniyor o halde webbere fark atması lazım.vettlin geçen yıl 3 ana rakibi vardı:alonso-hamilton-webber
    bu sene bunlara massa-schumi-rosberg de eklendi.(renault güçlü olursa hiedfeldde onu terletir)
    benim temennim bütün takımların aşağı yukarı denk güçte olması ve böylece birçok pilotun mücadele içinde olması ama 12 takımın hepsinin bir olması mümkün değil.

  23. Alonso&Massa  avatarı

    Aksine Webber'in daha iyi pilot olduğunu düşünüyorum.

  24. Ya arkadaşım biri kaç yıllık pilot tecrübe konuşuyor gelmiş boş boş konuşuyorsunuz hırs yaptınız çocuk şampiyon oldu diye.Aynı yaşta aynı tecrübedeki adamları kıyasla Vetteli madem çok klas pilotlarınız şampiyon olsaydınız ozaman demekki klas değilsiniz büyük takımda değilsiniz bunu hazmedememenin yankıları bunlar

  25. Konuşsun bırakın Adam en genç şampiyon kimse anasının karnından çıktığı gibi bir yerlere gelmedi hamilton nasılsa vettelde zamanla seviyeyi yükseltecektir kedi ciğer meselesi

  26. Arkadaş şampiyon olması ayrı bir konu ama vettel vettel diye bağıran kızlar genelde justin bieber hayranı:D
    bişey demiyorum ikisi birbirine benziyor

  27. takım arkadaşından en az 2 kat fazla yarış kazansın.takım arkadaşından en az 2 kat fastest lap yapsın.ona buna çarpmasın kendini yakıyorda başka pilotlarıda yakmasın.adam gibi geçsin milletin arka kanadını kırmasın mesela.o zaman diyebilirz bu adam artık klas bir pilot oldu.webber gibi bir pilota bariz açık ara üstünlük kurması gerekirken onunla başa baş mücadele eden bir pilotun süper olması bence mümkün değil.

  28. keyser soze avatarı

    Ona bakarsan bu sitede Schumachere de kötü diyen çıkıyor, Alonsoya da, Hamiltona da, Massaya da vs.Herkesin görüşü kendine.Benim anlamadığım şampiyon olması da hiçbir şey ifade etmeyecekse ne yapması lazım bu adamın.

  29. alonzomanyaa  avatarı

    ne emişler, kontrolsüz güç güç değildir. 😉

  30. hadi bu adam reklam için söyledi:
    burda bende dahil vettelin süper bir pilot olmadığını düşünenler var.bizdemi reklam yapıyoruz.şampiyon olması hiç bir şey ifade etmez.üstelik süper hızlı araçla son yarışta şampiyon oldu.ayrıca bu yıl onun için kabus gibi geçecek çünkü diğer takımlar onlara yaklaştı.

  31. +1
    Bize söyleyecek söz bırakmamışsın Sinan Reyiz 🙂

  32. mercedesSchumi avatarı
    mercedesSchumi

    Saçma sapan bir sponsorun kendince f1 pilotları üzerinden yaptığı reklamdan ibaret olan bir haber özellikle hanım evladı sözüde neyin nesidir onuda anlamak çok güç siteye tavsiyem bu tarz aşağılayıcı haberler veya magazin kültürü ile aynı seviyede olan haberleri vermeleri yerine daha ciddi haberlere yer vermesidir.Neticede bu sponsorun kalitesizliği kaliteli siteleri etkileyebilir.

  33. Mad Croc un parasının satın alamayacağı adam :Sebastian Vettel
    Hali ile böyle reklam kokan söylenimlerde bulunması doğal.
    İsmini andığı şahıslar şu an için Vettel den iyidir ona lafım yok ama agresiflik ve heyecan diyerek Hamilton u söylememesi hadi lan oradan dedirtir adama

  34. belki de klas olduğunu düşündükleri için kobayashiye sponsor olmuşlardır 🙂

    Vettel'i övmemesi de anlaşılabilir. Bence de adamda bir karizma yok. çocuk duruyo hala 😀

  35. Yarışmaktan kaçan bir pilot benim gözümde klas olamaz, geçen sene ve bu sene Vettel açıklamalarıyla bana bunu açık şekilde gösterdi. Bu nedenle klas pilot olarak görmüyorum. Klaslığın şampiyonlukla alakası olduğunu da düşünmüyorum.

  36. Yorum parselliyorum, bunun üzerine 150 yorum gelecek daha gün içerisinde. 🙂

    Alonso + Koba demiş, iyi demiş. Mark'ı da ben ekliyorum kendi adıma.

  37. vettel'in en genç dünya şampiyonu olduğunu unutmayalım arkadaşlar bu kadarı da fazla 1 dünya şampiyonuna hanım evladı diyen zihniyeti kınıyorum

  38. Mad Croc, bir enerji içeceği.

    Ne tesadüfdür ki Red Bull da bir enerji içeceği. Mad Croc'un sponsor olduğu Kobayashi klas; ama Vettel değil 🙂

  39. Alonso&Massa  avatarı

    Schumacher'i ayrı tutmakla beraber,Alonso,Raikkonen,Hamilton,Rosberg,Button,Massa,Webber ve Kubica'nın Vettel'den çok daha iyi pilotlar olduğuna inanıyorum.Bunun 2010 da şampiyon olmasıylada hiçbir alakası yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir