Ferrari Rüzgâr Tüneli Sorunu Üzerine Çalışıyor

yazar:

kategori:
Başkan Luca di Montezemolo’nun açık bir şekilde artık sonuç görmek istediğini söylemesinin ardından 2011 aracı üzerine yapılan incelemeler derinleştirildi.
Ferrari, rüzgâr tünelinden gelen verilerin beklenen performansı vermemesi ardından üzerine aerodinamik olarak sıkıntı yaşıyor.
 
Autosprint’e konuşan Domenicali: “Tünelle ilgili yapısal bir sorunumuz var. Halletmeye çalışıyoruz”
 
Ferrari patronu, rüzgâr tünelinden alınan verilerle gerçek pistteki sonuçlar arasında uyumsuzluk olduğunu açıkladı.
 
Teknik Sorumlu Aldo Costa: “Bir inceleme başlattık. Bu yüzden sorunun neden oluştuğunu anlayarak pist ve rüzgâr tüneli arasında bağlantı kurmaya çalışıyoruz”
Bu arada söylentilere göre Ferrari, yakın gelecekte eski Toyota’nın Köln’deki üstün tesislerinden yoğun bir şekilde yararlanacak.

Yorumlar

  1. Ht5Yg4 <a ****="http://glwfzkwhoqdk.com/">glwfzkwhoqdk</a&gt;, osbwablwhjcz, [link=http://vobdzxjqonmr.com/]vobdzxjqonmr[/link], http://oqvgbfopnczd.com/

  2. yok artık şikeci diye sallıyordunuz adama ne oldu şimdi denize mi düştünüz …

  3. Yahu Toyotanın bu kadar üstün tesisleri vardı da neden başarılı olamadı? Neden tükkanı kapatıp gittiler o zaman?

  4. ya anlamıyorum ferraride bütün kış bukadar testler veriler alındı ama ortada somut bi gelişme yok..mcleren bile kış testlerinde hata yapınca sezon başlamadan degişiklige gitti ve sonuç ortada çok başarılılar.

  5. Felipe Massa avatarı

    uzun yıllar izlediğimz mclaren ferrari kapışması mclaren – redbull kapışmasına dönüşücek bu gidişle …

  6. Felipe Massa avatarı

    dominicali den iyi bişeyler yaparsa şimdiden getirilsin takımın başına

  7. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Sorunu bir şekilde bulmamız lazım eksiklik nerede TAKIM TATIL ZAMANI DEĞİL TURKIYEDE SIZDEN BIR CIKIS BEKLIYORUM FERRARI FANLARI OLARAK BUNU BASARMAK ICIN HER SEYI YAPIN her şeyiniz var ama bilginiz yok. Milyarlar doların olsa ne yazar beyin olmadıkdan sonra at çöpe gitsin. 2 günlük red bull takımı F1 domine edicek 10 sene içersinde bir istatistik yaptım 2000/2004-Ferrari Renault Mclaren arasında geçen samp luklar samp luklar simdi yeni bir takımla son buldu hemde üretici bir takım değil Bu takım bu şekilde ne kadar gider bilinmez ama, çok şamp alacagi kesin bence en az 5 en fazla 8 samp alır bu takım Bence.Mclaren de yaklasdi red bulla onuda göz ardi etmemek lazım.

  8. İnanılır gibi değil aklım almıyor.Ferrarisin sen rüzgar tünelini nasıl kullanacağını nasıl bilemiyorsun.Yaptığın en küçük ayarın nasıl tepki vereceğini bilmek zorundasın.Kaç yıllık tecrübe var hala aynı hatalar yapılıyor.2-3 sene öncede rüzgar tuneli problemi olmustu.Hakikaten gitmeli sanırım bu teknik ekip.

  9. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    yok yok en ideali flavio olur bencede….

  10. Alfredo Dino FERRARİ  avatarı
    Alfredo Dino FERRARİ

    2010-2011 kış tetleri;
    Dominic:Toyotanın rüzgar tüneli bir sanat eseri….

    ——————————————————————————

    bu nedemek yani şimdi yav monti şu dominicide al git yaff nolursunuz düşün yakamızdan ancak kendinizle çelişiyosunuz yaptığınız başka bişi yok sırf ağzı iyi laf yapıyor die bu adam hala ferrarinin teknik traktörü ayıb be

  11. Alonsomania  avatarı

    yüzde 60 ve 50 olmasının arasındaki farkı açıklayabilir misiniz acaba

  12. rocco banami dedin? Yahu arkadas ne dedim ben simdi 🙂

  13. Felipe Massa avatarı

    onu bilemicem 🙂

  14. rocco junior avatarı

    Ya kardeşim bir kere olsun haberle ilgili mantıklı bir yorum yap amacın sadece ortamı germek ve Ferrariye sallamak olmasın.Evet bu ekip sallantıda işi yüzüne gözüne bulaştırıyor ama keşke geçen seneki method ile çalışsalardı.Toyota'nın %60 ölçekli rüzgar tünelini kullanmamız pistte istenilen sonuçları vermemesi kolay çözlecek bir sorun değil.Honda takımı ve Renault geçmişte benzer sorunlar yaşadı zor kurtuldular.Toyota tesistleri son teknoloji olsa bile belli ki bazı şeyler yanlış gidiyor.2007 yılında tam ölçekli tünel dahil etmişler üstüne.Ama artık bu ekibin mazereti kalmadı bu hatalara düşmeyecek işin ehli adamlara ihtiyacımız var.

  15. hamilton besleme pilot haberleri hasır altı ediliyor…..tıpkı twitter gibi…..tıpkı insanları uayndırmak için yazdığım yorumların yayınlamayacağı gibi

  16. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    domincalli ve ekibi acıkcası hiç umut vermıyor.Bencede gitmeliler Briatore olabilir 🙂

  17. Felipe Massa avatarı

    luca bence de kalmalı ama dominicali ekibi hep böyle olcaksa onlar gitmeli …

  18. Montezemello gercekten kaliteli cesur bir baskan, yakin zamanda Concorde anlasmasi icin gorusmeler baslayacak, FOTA`nin basinda Montezemello olmali, yoksa Bernie ve Fia istedikleri gibi bir anlasma imzalatabilirler takimlara. Mosley kabusunu hemen unutmayalim..

  19. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    Luca'nın böyle yapması çok iyi oldu.

    Gecen sezonda aynısı oldu adam bi actı ağzını yola getirdi çalışanları.

    Luca bence Ferrari Başkanlığını BIRAKMAMALI .Adam otoriter sonucta Luca'nın yerıne gelecek kişi 25-30 yasında biri olucak değil.Luca bence bu işi layıkıyla yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir