Vettel: "Kaza Bana Uyarı Oldu"

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu, Cuma sabah seansının sonlarına doğru Degner 2 virajında bariyerlere çarptı ama aracındaki hasar çok olmadı.

Vettel: “Bu sabah antrenmanda güzel bir hatırlatma oldu: Başka şeyler düşünmeye başlama”

“Gerçekten büyük bir hata olmadığını düşünüyorum. Belki de o anda %100 uyanık değildim ve burada hatalar büyük şeylere mal olabiliyor. Pist dışına çıktım ve geri dönmeye, aracı mümkün olduğunca yavaşlatmaya çalıştım ama başaramadım ve duvarı hafiften vurdum”

“Büyük bir darbe değildi ama araca biraz hasar verdi. Mükemmel olmadı; planlarımıza biraz etki etti. ama sağlam bir öğleden sonra geçirdiğimizi düşünüyorum”

“Bu sene lastikler oldukça aldatıcı. Araçlar genellikle biraz daha canlı. Durduğumda diğer araçları da izleme şansı yakaladım. Suzuka’da çok daha canlı olduklarını görebiliyorsunuz. Pazar günü çok ilginç olacak.”

KAZANIN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Vettel öğleden sonraki antrenmanı 3. sırada tamamladı ama uzun sürüş temposuna göre Alman pilot yine pole ve yarış için favori konumda.

Takım arkadaşı Mark Webber ise sorunsuz bir günün ardından güçlü bir hafta sonu bekliyor.

Webber: “İstediğim gibi yarışıyor olacağım. Kendim ve çocuklar için mümkün olan en iyisi sonucu almak istiyorum. Burada hâlâ yarışmak için varız”

“Açıkçası Seb için büyük bir hafta sonu; kaçınılmaz şekilde şampiyonluğa gidiyor. Ama sonuçta önümüzde hâlâ bazı iyi yarışlar var. Ama McLaren ve Ferrari yavaş değil. Bu yüzden sıkı çalışmalıyız. Sonuca ulaşacak bir mücadele var ama diğer mücadeleler hâlâ devam ediyor.”


Yorumlar

  1. Nerde Sansına sampıyon Oluyor… Adam Kendı emegıyle Sampıon Oluyo Alonso ve ya Her hangı Bı pılot Sansınamı Sampıon Oldu…

  2. şansına şampiyon olan birisinin böyle hatalar yapması doğal

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir