Vettel: "İlginç Bir Yarış Olacak"

yazar:

kategori:

Alman pilot, bu sene 13. defa ilk sıradan kalkacak ve bu demek oluyor ki Nigel Mansell’in 14 pole rekoruna sadece 1 sıralama birinciliği kaldı.

Vettel, yine ilk sıradan başlayacak olmasına rağmen zorlayıcı bir yarış bekliyor.

Vettel: “Hepimiz yarışı kazanmak istiyoruz: Hem ön gruptaki isimler hem de tur yiyenler.”

“Hepimiz yarış çizgisinde kalmak ve bu şekilde bütün yarışı sürdürmek istiyoruz. Bu yüzden, yarış çizgisinin dışı tozlu olduğundan aldatıcı bir yarış olacak. Durum, nerede çizgi dışına çıkmanız gerektiğine, nerede tur bindireceğinize ve nerede geçiş yapacağınıza bağlı olacak.”

“Bu iş, sadece o viraj değil, sonrasındaki birkaç viraj için de önemli olabilir. Çünkü lastiklerinizi öndeki tutunma seviyesine getirmeniz gerekecek. Toz kaybolduğunda, asfalttaki tutunma çok fazla ve araç zemine yapışıyor.”

“Bizim için iyi bir seans olduğunu düşünüyorum. Hepimiz için aldatıcı. Araç dünden beri muhteşem. Fazlasıyla mutluyum. Burada olmak güzel. Çok ilginç bir yarış olacak. Zorlayıcı bir pist. Bu yüzden yarını dört gözle bekliyorum”

Mark Webber’in klasmanda 2. olması için çalışan Red Bull’da Vettel, gerekirse takım arkadaşına yol vereceğini doğrulamak istemedi.

Vettel: “Göreceğiz. Uzun bir yarış var. Lewis 5. başlayacak; sanırım Fernando arkamda ve Jenson da arkada. Kesinlikle üzerimize büyük baskı kuracaklar. Uzun bir yarış olacak; yeni bir pist ve lastiklerin nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz”

“Mark ve ben yarışı kazanmayı hedefliyoruz. İdeali 1-2 yapmak. Bu yüzden yarın ilginç bir yarış olacak.”


Yorumlar

  1. Bence de tozlu zeminde ilginç olacağı kesin. Yarışı gene önde bitirecek ama startta iyi kalkış yapamaz ise ve geçilirse hızlı arabası toslu zemine çıkması pist dışı ya da kaza yapması demek. Biz(Shumi) de arkadan geliyoruz ama yetişmemiz biraz hayel gücü ve öndekilerin yarış dışı kalmasına bağlı. E taka ne yaparsın.Belki seneye umut ediyoruz

  2. mclaren button avatarı
    mclaren button

    yok abi gelmez
    ben baktım o bölümde yavaşlıyo
    zaten haksız yere cezalandırıldık bi de bunu yapmasınlar

  3. orası öyle alayını indirip bir duble yaparız lewis start ta webberi geçerse işler bizim lehimize olur serhan abi button attığı turun sarı bayrak altıda oldunu sölemişti ceza gelmese bari

  4. mclaren button avatarı
    mclaren button

    ya ne ilginci bizimkiler gidip alayını indircek hepsi bu

  5. evet pole çocuk yarın çok ilginç bir yarış olcak webber ilk defa seni geçmede bu kadar özgür

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir