Massa: "Raikkonen Dönebilir"

yazar:

kategori:

Massa, Raikkonen’in 2 senelik aradan sonra tekrar spora dönmesi halinde Michael Schumacher’in yaşadığı sorunları yaşayabileceğini ancak genç olması nedeniyle bu sorunların üstesinden daha kolay gelebileceğini düşünüyor.

Massa “Bunun olabileceğini düşünüyorum. Michael çok zor zamanlar geçirdi. Michael bıraktığında şu anda sahip olduğu araçtan çok daha fazla rekabetçi bir araca sahipti.”

“Kimi için de durum aynı olabilir. Ancak yine de Kimi genç ve o açıdan 2 senelik ayrılık çok fazla değil.”

“Gençseniz, bir şeyler yapmak istiyorsanız ve yeteri kadar fazla antrenman yapıyorsanız eski performansa ulaşmanız imkansız değil.” dedi.

Kimi Raikkonen de spora dönerse, sporda çıkan haberleri sevdiği için olmayacağını söyledi.

Autohebdo.fr’ye konuşan Raikkonen “Ralli basını, sürekli manşet haberleri yapmaya çalışan F1 muhabirlerinden çok disiplinle ve etaplarda olanlarla ilgileniyorlar.” dedi.

Raikkonen’in adı gelecek sene için Williams’la anılıyor ve bazı söylentiler anlaşmanın dahi imzalandığı şeklinde.

 


Yorumlar

  1. Rai'nin dönmesi demek heyecan verici yarışlar demek.Bize rakip demek.Seneye güçlü bir Mercedes-Shumi ekibi ile (umarım) herkes bize rakip olmaya çalışır.

  2. su sitedeki en objektif Alonso taraftarlarından birisin.Arkadasın cümlesi biraz sert olmus ama hepimiz biliyoruzki Alonso bulundugu yere sadece yeteneği ve sürüşüyle gelmedi

  3. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    hocam bıre bır polemıge gırmek bana gore degıl.normalde hıc bır yoruma cvp yazmam..tabıkı orda degıldım ancak……tum olup bıtenın benım penceremden gorunen halını bıraz ıronı bıraz dogaclama bırazda nazire yaparak espırılı bır bıcıde anlatmak ıstedım.yalanda degıl…

    size cvp yazmanın tek sebebi benım kırk yıllık arkadasımmıs gıbı bana sen dıye hitap edıp dalga gecer gıbı bır ımada bulunmanız…bıraz saygı.muhendıslık okyorum dedıgınıze gore sizin yasınızda oglum yada kızım olurdu..kalın saglıcakla..

  4. mühendislik okuyorum bu arada, yani fabrikanın aracın gelişimiyle alakalı herhangi bir departmanında bulunabilirim haberin olsun, CV'mi de yollarım, sen kesin bir iş ayarlarsın bana, çünkü sadece bir paragraftan anladığım kadarıyla Formula 1 de ki tüm kodamanlarla can ciğer kuzu sarması durumundasın.

  5. sadece ilk paragrafı okudum. Benden de selam söyleseydin keşke ordakilere, herşeyi gözle birebir görmüş gibi anlatabildiğine göre bunu da yapardın. İşte ayarlasan ?

  6. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    kovuldu kelimesi hic yakışıklı duramıs..insanlara cvp hakkı doguru kı buda karsılıklı atısmalara sebep oluyor.

    kimi ferrarıden kovulmadı.santander ferrarıye sponsorluk karsılıgında alonsoyu teklıf etti.ferrarı bunu kimiye soyledı.kimi benım ıcın kralı gelse fark etmez dedı.ama alonso santander abisine ben raikonenle yarısamam 2007 dekı haılton vakası gıbı olur.massa kalsın napın edın kiiyi sozlesmesı bırmeden yollayın yada yollattırın dedı.
    santander alonsoyu takımda yarıstırmak ıcın sponsorluk destegını verdıgı ferrarıye massa kalsın kımı gıtsın dedı.yoksa ferrarı kaza yapmıs massayı yollayacaktı.ferrarı akıllı takım.santandere bız kımıyı yollayamzyız maası sozlesmesı ve tazmınatı cok yyuksek cevabı verdı.sponsor olup 100 lıra verceksın kımıyı kovdurup 20 lıra tazınat verdıttıreceksın.olmaz bu iş dedi..bunu uzerıne santander ferrarıye tamam ulan onun tazınatınıda ben osıycem yeterkı kımı gıtsın dedi…bu anlasma uzerıne ferrarı kımıye dedıkı.bak kımı kardes.bız senı sevıyor tutuyoruz senden memnunuz ama santandar abıız ole ıstıyor tazmınatınıda vercegız.aa bak sakın baska takımdayarısma sana sukadar daha verırız dedıler.

    kımı de dedıkı valla ben sızın kara kasınıza kara gozunuze asık degılım.zaten ralli yapmak ısıyorum.yarısadanda o parayı alacaksam neden olmasın dedı.ve yarıldı.

    kıssadan hıisse bu..

    kimiraikonen williamsa gelırse katar bankası william sa sponsor olacakmıs.ben serhan acarın yalancısıyım…

    goruludugu uzere kimi raikonen sponsor destekli pılot degıl tam tersıne gıttıgı yere sponsor goturen bır pılot.bunun farkı 9 buyuklugunde bır depremle 2.5 lik bırdempremcık kadar dır anlayana!!!

  7. raikonen dönsün de, atarabasına bile lastik yaktırır,,,:) test verilerinin üzerinde sürer onu :))) rai nin ferrrari gibi, schumi den sonra takozlaşan bi takımda durması zaten iyi deyildi , o da bunu gördü,,ama gönlüm isterdiki schumi ve kimi takım arkadaşı olsun..benim rüya takımım olurlardı….schumide , rai de aracı oldugundan daha iyi kullanan pilotlar , müthiş olurdu….neyse williams ta da olsa dönecegini duymak güzel bişey, inşallah gerçek olur, ve herşey planladıkları gibi gider….williams ta mersedesin chumiyi alıp ilerleme kaydetmesi gibi rai ile aynı şeyi yapmaya çalışacak olabilir , bu da enaz 1 sene kaybı demek raikonen için , bakalım neler olacak …..

  8. schumacherin bu yaşına rağmen bi senede ne kadar gelişim gösterdiğini hepimiz gördük. yaş itibariyle raikkonenin de gelirse sezon ortasına kadar eski performansına dönceğini düşünüyorum. inşallah gelir de daha çok şampiyon pilotu bir arada izleriz.

  9. evet Raikkonen santander bankası aracılığıyla alonso nun eşit şartlarda yarışamama hastalığı nedeniyle ferrari den kovuldu takımı sattığı pit stopta çaylak massanın önünü kestiği için değil hele ki hele kovulduktan sonra ayrılmadan önce bunlar beni desteklemiyo diye Fia ya şikayet ettiği takıma dönmemesi de nasıl bir karakter olduğunu gösteriyor haksız mıyım…. Raikkonen e laf atarken hani kovuldu gibi laflar ederken en azından mert olduğunu bilip arkadan iş çevirmediğini antin kuntin işlerle uğraşmadığını bilip çıkıp ADAM gibi DELİKANLI gibi aracının suyunu çıkardı pes ediyorum demedi massanın aracına az yakıt koy demedi hele ki hele massadan yol vermesini istemedi telsizden massadan hızlıyım demedi hızlı olduğunda çıktı 2008 spa da görüldüğü üzere paşa paşa geçti….

    hani illa yazdırana kadar zorluyolar kovulduysa da kovuldu en azından ayrılmadan önce bi ton laf ettiği takıma dönmedi ya hatta orada olanları söylersem kavga çıkar mazallah

  10. Raikkonen in gridde kimle takım arkadaşı olsa sorun yaşıcağını sanmam ben, çünkü ilgiden değil, sürüşten hoşlanıyor. O yüsden massa-kimi iyi di. Hamilton-kimi, schumi-kimi, alonso-kimi, vettel-kimi yine iyi olur bence. Çünkü adam benim işim pistte dio, kamera karşısında değil. Ama Kimi en son Massaya söler di heralde. Ben F1 e dönüyorum gibisinden, Malum kazada bile bir msj atmıştı 🙂

  11. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    O araçla 2009 spa'da yaptığı yeter

  12. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Raikkonen kovulduğu Ferrariye gelemez..1 yıl williamsı denek olarak kullanıp lastiklere kurallara alışıp oradan redbulla geçecektir.

  13. Kimi Massa'nın yerine gelse ne güzel olurdu değil mi?

  14. mclaren button ( cesur yürek ) avatarı
    mclaren button ( cesur yürek )

    birinde mercedes diskalifiye edilmişti
    birinde levis alonso çekişmesi bize şampitonluğu kaybettirdi

  15. massa kazasını anlayan ?

  16. Ömer_Massa avatarı

    gerçekten çok iyi bir ikililerdi amaçok üzücü bir şekilde haketmediği birşekilde ayrıldı.ya williams eskisi gibi değil tamam geçmişi asla azımsanamaz.ama Şuan 1 yıl öğrenme süreci olacak.keşke redbul'a gelse.ne mücadele izleriz ama…inşallah dönersin KİMİ….

  17. Kadir YILMAZ avatarı

    neyse resmi değilmiş :))

  18. Kadir YILMAZ avatarı

    Haberi okumadan yazıcam kou dışı ama limit yok "Geri dönüyor" diye bir vtr yayınlıyor şu anda, sanırım söylenti üzerine yayınlıyor ama resmi bir açıklama var mı ???

  19. o uyumsuz dediğin ikili Ferrariye 2yılda 2takımlar 1 pilotlar sampiyonlugu kazandırdı

  20. bu konuyu baska bir derste ohom haberde isleyecegiz 🙂 kismen katiliyorum ama.

  21. mclaren button ( cesur yürek ) avatarı
    mclaren button ( cesur yürek )

    abi bence massa eski formunda değil

  22. jenson – lewis hakkinda bir sey soylemedim ki ben? bence de su an pistteki en uyumlu ikililer. kimi – felipe hakkinda konustun ben de ona yorum yaptim. 2007 – 2008 sezonlarini gayet guzel kotarmislardi. aralarinda da 2008 spa haric (felipe, kimi beni sikistirdi demisti) sorun yasadiklarini hatirlamiyorum. gayet adil yarisiyorlar ve anlasiyorlardi. aralarinda iletisimin olmamasi beni ilgilendirmez. sonucta ferrari'nin son sampiyonluklarini bu 2 pilot kazandirdi.

  23. mclaren button ( cesur yürek ) avatarı
    mclaren button ( cesur yürek )

    e abi jenson-levis başka bişey mi yapıyor
    onlarda işini yapıyor
    onca olaya rağmen küsmüyorlar arkadaş gibiler
    onların arası ii oldukça ben seviniyorum

  24. iyi ya iste sadece islerini yapiyorlardi… ters mizacta olmalarina ragmen birbirleriyle sorun yasamiyorlardi. ben de uyumlu olduklarini dusunuyorum.

  25. mclaren button ( cesur yürek ) avatarı
    mclaren button ( cesur yürek )

    massa rikonen ikilisi en uyumsuz ikililerden biriydi.,
    bi tanesi soğuk kanlı buz adam diğeri sıcak kanlı brezilyalı ufaklık 🙂 massa
    biribrleri ile konuştukları kelime sayısı benim buraya yazdığım kelime sayısını geçmez

  26. Mehmet Özmaldal avatarı
    Mehmet Özmaldal

    Kimi ve massa oldukça iyi bir ikiliydi.

  27. f1 2007 fia world champions kimi RAİKKONEN geri döner ins

  28. seneye kesin F1 de 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir