Hamilton: "Massa Bana Yer Bırakmadı"

yazar:

kategori:

Son yarışlarda sıkça temas yaşayan ve aralarında soğuk rüzgârlar esen Massa ile Hamilton, Hindistan’da da kazaya karıştılar ama bu sefer ceza alan Ferrari pilotu oldu.

Hamilton, 5. virajda Massa’nın iç tarafına gitmiş ve geçmeyi denemişti ama ikili o anda temas yaşamıştı.

Hamilton: “Gerçekten söylenecek çok şey yok. Hayal kırıklığı yaratan bir gündü. Takımım her zaman olduğu gibi bu hafta sonu da sıkı çalıştı. Daha başka ne söylenir bilmiyorum”

“Yarışın başlangıcından önce bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ben ve Felipe, yan yanaydık. Çok ama çok uzun süre geçmesine rağmen benimle konuşmadı. Bu yüzden ben kolumu arkasına atıp yarış için iyi şanslar diledim”

“Ama yarışta onu geçmeye çalıştım. Kendimi göstermek istedim. Çünkü bana yer açacak gibi görünmüyordu ve kaza yaptık. Takımım adına gerçekten ama gerçekten üzgünüm”

İngiliz pilot, o kazada aracının hasar aldığını da belirtti.

Hamilton: “Titreşim vardı. Sağa virajlarda taban zemini kazıyor gibiydi. Çok ama çok zayıf bir performans sergiledim. Tempoyu tutturmak için elimden geldiğince zorluyordum. Araç iyi görünüyor. Bu yüzden belki sorun bendeydi”


Yorumlar

  1. Kore'nin ardından gönderdiğim mesajlardan birinden alıntı:

    "Bu dezavantaja rağmen pozisyonunu koruması Hamilton'un başarısı. Hamilton iyi savunma yaptığı için olmasa da, iyi hücum yaptığı için pozisyonunu korudu. Pistin yapısının da yardımı oldu tabi."

    Senin uydurduğun gibi Hamilton'a tepki gösterdiğim, Alonso hakkında tam tersini söylediğim gibi bir durum yok.

  2. Massa'nın en büyük hatası orada içeride ki Hamilton'ın teması önleme adına atağından vazgeçeceğini düşünmesiydi. Nitekim bu pozisyonda Massa yer bırakmıyor fakat Hamilton'da çok iyimser, Massa'nın ona içeriyi bıraktığını ve geç fren yapmasına rağmen ona içeride boşluk bırakacağını düşünüyor. Muhtemelen akıllarında ki şuydu;

    Massa; demek agresifim diyorsun Hamilton, al sana agresiflik göstereyim
    Hamilton; her yarış yer bırakmadığımdan falan şikayet ediyorsun, şimdi bana yer bırakma da göreyim.

    eh ikisi de gördüler göreceklerini

    ilk görüntülerden Massa bodoslama kapatıyormuş gibi gözükse de bence yarış kazası olarak adlandırılabilir bu kaza iyice incelenince… Ama bir ceza çıkacaksa bu cezanın Massa'ya gitmesini daha mantıklı buluyorum içten içe

    bir de ne zamandır yazacağım, yuh lan Massa, o araç o kerblerden gitmiyor anla artık!!!

  3. Benim dediğim: Hamilton aracın hızına rağmen çok iyi bir iş çıkartmıştır %10luk bir yere basma gücü kaybına rağmen en hızlı 2.zamana imza atmış ve 2.olmuştur. Buda Lewis'in hızlı olduğunun ispatıdır.

    Şunu unutma Lewis'in gerçekten de yavaş kaldığı yarışlar oldu ama inan bana Kore'de %10luk Downforce kaybına rağmen 2.olması ne kadar zorladığını gösterir. benim demek istediğim Alonso bunu yapınca çok iyiydi harikaydı aracına rağmen şunu yaptı diyen senin Hamilton'ın bunu yapmasına neden tepki gösterdiğini sormak. Eğer Lewis'in yavaş olması iddianı Vettel'e bakarak ortaya atıyorsun buna katılırım ama genel anlamda Lewis yavaştı diyorsan bu karşı çıktığımı bil.

  4. eger yanına biri geldiyse ona yer bırakacaksın yer bırakmazsın massa gibi cezayı yersin… ayrıca yer bırakılmayacak yer yoktur her pistte belirli geçiş alanları yok herkes herkese istediği yerde atak yapar drs var diye sadece drs bölgesinde gececek diye bir kuralmı eklendi benim haberim yokta….

  5. Kore yarışının ardından benim dediğim:
    – Hamilton'un yavaş olmasına rağmen 2. olması başarı.

    Senin dediğin:
    – Hayır, Hamilton yavaş değil.

    Şimdi benim dediğimin aynısını söyleyerek bana karşı çıkmaya çalışıyorsun.

    Ben yeri geldiğinde her pilotu övmesini de yermesini de bilirim. Senin gibi ne olursa olsun gözü kapalı bir şekilde kendi pilotunu öven biri değilim.

    Kimin at gözlüğü ile izlediği ortada.

  6. On numara yorum Didem. Lewis e geçilmiyeyim derken duramayıp Webber e bile dokunmuştu o yarışta. Ama daha önce de dediğim gibi burda görünen köy klavuz istiyor.

  7. bırak bu ayakları savunmuyormuşmuş agresif sürüşten neyi kastettiğimizi sen bal gibi biliyorsun sadece işine gelmiyor hatanın Massada olduğunu bildiğin için sesinide pek çıkartamıyorsun diğer temaslardaki kadar Bu yıl çok çekmişmiş Massa en çok kendinden çekiyor 1.yetenek yok. 2.Onur yok Ferraride yarışacam diye 2.değil test pilotluğu muamelesini bile kabul ediyor 3.kıskanç Hamilton'a karşı kaybettiği şampiyonluktan dolayı ona karşı kıskançlık besliyor.

  8. Massa savunma yapmayı çok iyi biliyor sadece geçilmeyi hazmedemiyor. hele bu Hamilton'sa hiç hazmedemiyor.

  9. Sen Hamilton'ın %10luk bir Downforce kaybı yaşadığını önceden biliyormuydun sanki şu yoruma bak Whitmarsh'ın açıklamasına kadar aracın yavaş olduğuna dair en ufak bir fikrin bile yok.. oku koredeki yorumumu yarış performansında geride kaldık dedim sense Hamilton arkadakiler yavaşlattı madem yavaştı geçseydi arkadakiler. En hızlı 2.turu atması(vettel son turda en.hızlı turu atmasa en hızlı tur Lewis'in olacaktı) aracın yavaş kalmasına rağmen Lewis'in hızlı olduğunu gösterir %10'luk bir Downforce kaybına rağmen en hızlı ve en iyi Downforce üreten araca 25 tur dayanıyorsan evet aracından daha hızlısındır. Alonso araca rağmen şunu yaptı bunu yaptı diyorsunda Hamilton yapınca neden zoruna gidiyor öğreneceksiniz merak etmeyin zora gelmeyi öğreneceksiniz. At gözlüğüyle yarış izlemem taraftarımdır çoğu kez Pilotumun ve Takımımın yanında olurum ama gerekirse eleştirmesinide bilirim. Ama sen Alonso araca rağmen çok iyiydi harikaydı diyorsun ama Hamilton yapınca olmaz şu bu. Dürüst olun Dürüst.Belli ki sen at gözlüğüyle değil nefret gömlekleriyle izliyorsun yarışı.

  10. laf in the gedik

  11. Altındaki araç yavaş iken Hamilton hızlı mı gidiyor sanıyorsun? Araç yavaş ise Hamilton da yavaştır. Adam altındaki araçtan hızlı mı gidiyor?

    Deseydin ki Hamilton yavaş olmasına rağmen iyi iş çıkardı diye, o zaman lafım olmazdı. Zaten ben de geçen yarışın ardından aynen bunu söylüyordum.

    Ama ne oldu? Sen yarışı at gözlüğü ile izleyen her taraftar gibi benim deiğimi saldırı olarak algıladın ve "pilotuma laf gelmesin" mantığı ile aksini söylemeye başladın. Aracın yavaş olduğunu iddia etmedin bile. "Hamilton 2. bitirdi", "Hamilton en hızlı turu attı" gibi şeyler söyleyerek gerçeği inkar etmeye çalıştın. Whitmarsh'ın açıklamasına kadar aracın yavaş olduğuna dair en ufak bir fikrin bile yoktu.

  12. Site yönetiminden ricam kim huzursuzluk çıkarıyorsa şutlamanız.ben de dahil.Bukadar da olmaz yani .adam akıllı olan tifosi ve alonsoculara yamadım bunu.

  13. Sana yer bırakmadı çünkü sana geçilmeyi hazmedemiyor,kabullenemiyor bir türlü ve cezasınıda tıpkı monaco'da oldugu gibi yarış dışı kalarak çekti.

  14. yer bırakılacak yer var bırakılmayacak yer var , o atağın yeri orası değildi ve yer bırakılacak gibi düşük hızda bir viraj değildi . button vs massa avustralya 2011 i izlediysen bu yazdıkların daha da saçmalaşır . button neden gazdan cekti ayagını aynı durumda ? aynı durum bi sauberle force india arasında da olmuştu . neden onlar da hamilton gibi gaza basmaya devam etmedi ? sorun kendinize , cevabı da belli . buttona bakın , adam biliyodu çünkü virajı alamayıp massaya vuracağını . aynı şey işte neden görmek istemiyosunuz ? birçok defa gördük dışarıda ama yarış çizgisinde olanın , hafif önde bile olsa virajdan ilk çıkan olduğunu .

  15. Sana dikkat ediyorum son zamanlarda pilotun gibi depresif bir tutum sergiiyorsun.Lafa geldimi alonso ile ilgili yorum yapmayın dersin.Alakasız konun oldumu mclaren haberlerinin altında kol gezersin.

  16. Evet Massa sert savunma yapar.Hamilton bunu birçok kez tecrübe etmesine rağmen öğrenemedi ve zararlı çıkan hep Hamilton oluyor.Bu yıl Monako kazası ve geçen yıl İtalya kazası buna iyi bir örnek.Hamilton Massa'nın en ufacık bir boşluğunu dahi değerlendirmeye kalkışınca her deneme kaza ile sonuçlanıyor.Geçen yıl Almanyada Alonso Massa arasında da aynı şeyler olacaktı.Alonso ne zaman Massaya atağa kalksa Massa kapanıyor ve Alonso blokaj frenlemeler yapmak zorunda kalıyordu.2010 Almanyada Alonsonun yerinde Hamilton olsaydı kesin içeri SC girerdi.Massa savunma yapmayı dahi bilmiyor.Massa'yı geçmek demek yüzde 80 temas yaşamak demektir.

  17. yapma yaa niye Massa ceza aldı ozaman. harcanma buralarda git hakem yapsınlar seni belki sayende massa podyuma falan çıkar ha. yarış bile kazanır belki.

  18. kesinlikle felipeyi bitiren alonso oldu herkez biliyo alonso felipeden bir gömlek üstün 3 yıldır galibiyet yok bu yıl podyum yüzü görmedi baskı çok büyük tam bir ezilmiş insan psikolojisi

  19. birilerini katletmek mi bu nasıl bir bakış açısıdır bi lewise agresif değil demişsin singapur da pilotun massa ile temas yaşadıktan sonra gelip 2 kere onu geçmesi ve son sıralara düşmesine rağmen yarışı 5.sırada bitirmesi en iyi agresif sürüşlere bir örnekti. bunun adı agresiflik değil de ne o zaman

  20. Yavrum benim nasılda acitasyo n yapıyorsun öyle. Ama Hamilton felipe'nin canını çok yaktı bu sene falanda filanda. Massa açıkça savunma yaparken aynalarını hiç kontrol etmiyor virajlarda ne içerdeki pilota ne dışardakine yer bırakması gerektigini bilmiyor. Aynısını monocoda sanırım italya'da da yaptı.
    Öyle bir konuşmussun ki. Sanki Fellipeyi bitiren Hamilton oldu. Hayır felippeyi bitiren altından kalkmadıgı alonso psikolojisi oldu… Aynı alonsoyu ezen hamilton ve -1500 çeken massa karşılaştırın.

  21. Sen ne saçmalıyorsun papağan gibi tutturmuşsun lewis yavaştı Lewis %10'luk Downforce kaybına rağmen elinden geleni yaptı 2.oldu 25 tur Webber'e direndi Whitmarsh'ın söylediklerine yanıt veremekten kastın ne açıklarmısın Yavaş olanın Lewis değil araç olduğunu açıklayan Whitmarsh'a rağmen hala Lewis yavaştı diyorsan artık git izleme bu sporu.

  22.  2011 monza ağlayarak  telsizden rakip pilotu g avatarı
    2011 monza ağlayarak telsizden rakip pilotu g

    massa artık kontrolden çıktı

    diğeri ise zaten hep çakıl havuz ziyaretleri vs idi.

    atı alan Üsküdarı geçmiş onlar arkalarda çarpışan arabacılık oynuyorlar.

  23. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    yakında google a ''crash'' yazınca lewis hamilton çıkacak.görsellerde de nicole çıkacak:)

  24. ya sen neyin muhabbetini yapıyorsun yer bırakacak fia kural kitabında yazıyor bu eger bırakmaz çarparsan yersin cezayı…

  25. massaya yüklenenlere sesleniyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    virajı alırken adam neden hamiltona yol versin ve massa dönceği sırada hamilton onun tam olarak yanında değildi ve massa aynaları kontrolk ettikten sonra ideal çizgisinden virajı aldı hamilton kirli taraftan geldi ve tipik hamilton klasiği sonu yine kazaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!! kazanın nedeni hamilton dur

  26. Massa bu hareketinin aynisini yavas cekimde Monaco`da yapti, bir cok kisi ne alakasi var diyebilir ama birebir ayni, birisinde hiz yuksek digerinde hiz dusuk o kadar, Massa burda hataliysa ki kesinlikle hatalidir Monaco`da da ayni sekilde hataliydi. Bu yuzden her sucu adi cikmis Lewis`e yuklememek gerekiyor, Lewis`in hatasi olmuyor mu? tabi ki oluyor, herkesin oluyor..

  27. benim anlayamadigim benzer temaslar daha oncede olmustu monaco daki temaslar cok mu farkliydi, bana ayni gibi geliyorlar fakat hamilton ceza almisti

  28. tahsin bosver kapak olmus bu söylediğin sonunculuktan 5. olmak agresifliktir rakibin önüne kırmak şerefsizlik…

  29. Orası atak yapılmıyacak bir yer belki ama, levis in düzlükte 7. vites bitiyordu. Bu vites aralığında nasıl çıkarlar yarışa anlamıyorum. Bir bakıma farklı bir yerde atak yapmak zorunda kaldı. Ama start finish daha iyi olabilirdi, Tororosso yaptığı gibi. Ama bence suçlu demeyelimde, hatalı Massa gibi. Orası geç frenaj ile dönülcek bir viraj değil ve yanında olduğunu gördü. Sadece Frenaj da görememiş olabilir ama, yinede solunda bir araç olcağını düşünmeliydi. Ama bence ceza yoruma açıktı. Verilsede olur verilmesede… Massa disiplinini ve konsantrasyonunu iyice yitirdi bu sene. Acil toparlanmalı, Her ne kadar Ferrarici olsamda büyük takımlar içinde pilotlara en acımasız davranan takım olduğunu kabul etmem gerekir…

  30. gerçekçi bir yorum değil bence . yarış çizgisinden giden adam üzerine nasıl kırar sola virajda ? lewis massadan önde girse viraja neyse diyeceğim ama orası gerideyken içeri dalınacak yer değildi . lewis yine kaçak et kesti . lewisin yaptığı atağın nerelerde başarılı sonuçlandığını birçok defa gördük , uzun düzlük sonunda keskin yarış çizgisinin önemi olmayan virajlar … mesela bahreynin ilk virajı … orda lewis bu atağı yapsaydı başarılı olurdu . avustralya 2011 i hatırlayın , button ve massa çekişmesini . massa yarış çizgisinde ve buttondan biraz öndeydi 2. sektör sonu şikanda . ve button kafasını çalıştırdı ben bu çizgiyle burdan dönemem ve gerideyim , eğer atağa devam edersem kesin kaza olur dedi ve ayağını gazdan çekti . sizce neden aynı şeyi göremedik? lewisin çizgisine bakın , tek kendisi bile gitse o virajı alamazdı . nedense kafasında kasaplık yapmayı kurmuş gibi ( massanın tam yanında veya önünde olmamasına rağmen ve massaya yarış çizgisini kaptırmasına rağmen ) ayağını gazdan çekmedi . kanıt da dediğim gibi button vs massa melbörn 2011 dir . massa göstere göstere yarış çizgisindeyim artık virajdayız dönüyorum demesine rağmen lewis yapacağını yaptı . cidden sıktı ama … umarım dediklerimi iyi idrak edenler çıkar , neyse saygılar …

  31. Sen değil miydin 2 hafta önce Hamilton'un yavaş olduğunu söylediğimde bunu gözü kapalı bir şekilde inkâr eden, ardından aynı şeyi Takım Patronu Martin Whitmarsh söylediğinde tek kelime yanıt veremeyen?

    Burada kendi pilotunu at gözlüğü ile savunan kişinin kim olduğu ortada. massathebest arkadaşım burada kendi pilotunun hatasını inkâr etmiyor, Massa'nın kendisinin kabul etmemesine rağmen. Zaten yeri geldiğinde Massa'ya en ağır eleştirileri kendisi yapmıştır.

    Peki söyle bakalım, sen ne zaman kendi pilotunu eleştirdin?

  32. Massa artık kredisini tüketti. Geçen sene biraz çekişme var gibiydi ama bu sene Alonso artık açık açık üstünlük kurmuş durumda, ve kendisini zorlayan pilot olmadığı için onun da performansı düşüyor. Seneye de pek birşey beklememek lazım Ferrari'den. Red Bull 2011 olmadıkları sürece şampiyonluk imkansız.

  33. Bana göre yarış kazası ve cezayı gerektirmez, Massa'nın geçilmeme alerjisi malum; Hamilton'ın sabırsızlığı ona pahalıya patladı o kadar! Millet tur bindirirken bile virajın bitmesini beklerken birbirlerine karşı sabıkalı olmalarını da gözardı ederek normal bir geçiş güzergahı olmayan bir yerde atak yapmak hak ama mantıksız olabilir; bunu gördük.. Kötü senaryo mu: Hamilton istediği kadar 'haklıyım-haklıydım' desin birileri ona bütün cesaretlerini toplayıp ve ya tükendiklerini belirtip 'buna gerek yoktu' diyebilir ve başka takımlar da artık(!) koltuklarının dolu olduğunu ona hissttirebilirler. Biz de kaybederiz o da! Sürüşü zevk veriyor ama(devamını getirmeyeyim, sadece Button'a baksın)…. 'Seneye' diyor, 'başka olacak' diyor, biz de öyle diyelim..

  34. bu olayda da Lewis e suç bulmaya çalışanların amacı bellidir zaten

  35. Yusuf  Hitay avatarı

    küçük abisi daha, yeni yeni öğreniyor

  36. Sitenin başıboş, ilgilenen de yok.Çoluk çömlek kafasına eseni yazıyor. Küfür mahiyetindeki hakaretler bile saatlerdir burada duruyor.İnan konuya yorum yapmaya bile cesaret edemiyorum.Her yoruma saldıran liselinin biri, anlamadan dinlemeden küfretmeye başlayabilir endişesi taşıyorum.Hele hele kazalı yarışlardan sonra çocukların ağzı epeyce bozuluyor.Yaptırım olmayınca cesaretleniyorlar.At sahibine göre kişnermiş.

  37. rocco junior avatarı

    Bu kadar çok hakaret içeren yorumlara anlam veremiyorum.Sayfada durması bile üzücü.

  38. Bu güne kadar hamilton zalim, massa mazlum konumundaydı.Bu yarışta ise massa zalim, hamilton mazlum oldu…

  39. atak yapan pilotu yok farzedemezsin, sanırım bu defalarca dile getirilmiştir. lewis te hızlı bir pilot olduğu için atak yapacak pozisyona daha çok giriyor ama yavaş olanlar en azından bir araç genişliği alanı bırakmak yerine komplexlerine yenik düşüyorlar. massa, hakkı olan alanı lewise bırakmış olsa lewis yine geçecekti ve podyum şansı olacaktı. sağlık olsun bu sene böyle geçti. hiçbir aksilik yaşamasak bile bu sene yine vettel şampiyon olurdu dolayısyla olan oldu artık gelecek seneki aracın hızlı olmasını umacağız.

  40. Bilerek üzerine kırmayla yarış kazasını karıştıran bre cahil arkadaşım agresif sürüş demişsin agresif sürüşmü duymak istiyorsun senin o kazma e-zik pilotun massa ile temas yaşadıktan sonra gelip 2 kere onu geçmesi ve son sıralara düşmesine rağmen yarışı 5.sırada bitirmesi en iyi agresif sürüşlere bir örnekti. daha fazla duymak istiyorsan söyle yazarım cahil olduğun için anlamakta biraz zorlansan da anlayacağını ümit ediyorum. Yarış teması nedir. belçika 2011 Hamilton Kobayashi'yi geçtikten sonra aynaya bakmamış ve temas yaşamışlardır bu bir yarış kazasıdır yada temasıdır ama ilk önce görüp sonra sağa geçip sonra üzerine kırmaya e_ziklik tatmini denir buna cahil massa taraftlarları ise intikam ismini koyar umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur ama senin cahil birisi olduğunu bildiğim için yinede anlayamıyacağını düşünüyorum.

  41. çokça yazmış,
    ama boşça yazmışsın.

    nerede kaldı agresif sürüş,
    hani elbette böyle şeyler olacaktı?
    kim iki yüzlü?
    bunların cevabını bulduğunda haber ver bana.

  42. Hamilton'ın yaptığı kazalarda gördüklerim üzere hangisinde suçlu hangisinde suçsuz olduğunu hep söyledim.Sorun yaşadığı çoğu yarışada birşekilde zevk ve heyecan katmasını bilmiştir. İki yüzlü lafımın hala arkasındayım italyada Webber'e etmedğin hakaret kalmadı Singapurda Hamilton'a aynı şekilde ama resmen üzerine kırdığı bir kazada Massa'yı hak vermen ve intikam alıyor demen ne kadar iki yüzlü ve karakter yoksunu birisi olduğunun kanıtıdır. İntikam almışsa bile noldu kazma gibi gitti kullanma dedikleri kerplere gitti 2 kere vurdu ve aracı pert etti. başka onu yapan oldumu hayır. Önceden Massa'yı sever sayardım ama Ferrari onu emir eri olarak kullanmaya başlayınca sapıtmış bundan önceden başına birşey geldimi ağlar durur bahaneler bulurdu şimdi gidiyor bilerek üzerine kırıyor diğer isimlerin bazı sivrizeka!! taraftarlarıda buna intikam ismini koyuyor intikam aldıda noldu muhtemelen ferrarideki son senesine başlıycak 5 ay sonra tabii kalırsa gönderilmekle itham edilen her hafta sonu yerine isim geçen kişi Hamilton değil intikam almakla uğraşacağına takımı etkilemeye çalışsada 2013 için anlaşma imzalasa. yoksa senin gibiler ''perezthebest'' yada ''kubicathebest'' gibi yeni nick arayışında olacak belli mi olur belki de her fırsatta bir Hamilton'cıdan daha çok eleştirdiğin ''alonsothebest'' nickini bile alabilirsin.

  43. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Massa agresiflik yapmıştır.Göz zevki vermiştir.Seyir zevki vermiştir.Massa da olmasa yarışlar izlenmez.
    ( Kazanın adına seyir zevki, heyecan ve agresiflik denirdi ya):):):)

  44. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    tencere yuvarlandı yine kapağını buldu

  45. çarpışmayı savunmuyorum.
    tasvip etmiyorum.
    ama kızmıyorum da.
    hak da veriyorum.

    ey bana ikiyüzlü davrandığımı söyleyen arkadaş;

    ingiltere'de, monaco'da, suzuka'da, singapur'da
    hamilton'un yapısının agresif olduğunu,
    yarışlara heyecan ve zevk kattığını,
    bunun pazar gezmesi değil, yarış olduğunu,
    "elbette böyle şeyler olacak" diye hamilton'a toz kondurmayanlar,
    yaptığı katliamları "agresiflik" adı altında tanımlayanlar,
    hamilton'un bu "agresif" yönü olmasa yarışların izlenmeyeceğini söyleyen sizler,
    şimdi mağduru oynuyorsunuz.

    kim iki yüzlü acaba?????

    nerede kaldı "agresif" sürüş lafları?
    hani "elbette böyle şeyler olacak"tı???

  46. daha 2-3 hafta önce massaya çarpan herkese hakeretler yağdıyordun şimdi de gelip çarpışmayı savunuyorsun senin kadar ikiyüzlü insan zor bulunur pilotun gibi bir karaktere sahipsin. intikam almışmış iki yüzlü.

  47. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bir atasözü vardır.""Çalma elin kapısını çalarlar senin de kapını""
    Bir zamanlar Alonsoya karşı Massa'yı destekleyen mclarenci hamilton taraftarları şimdi Massaya saydırıyorlar İlginç.
    Dün birileri Massanın şanssızlığına dem vururken gökten kutup ayısı düşmediği kaldı demişti.İşte gördük kutup ayısı da düştü.
    Massaya üzüldüm geçmiş olsun.Kendisine hamiltondan uzak durmasını tavsiye ederim.Serhan Acarın söyledikleri hoştu.
    ""Massanın belalısı hamilton""
    "Görünen köy kılavuz istemez."

  48. pis adam, haksız oldığunu bile bile 1 yıl boyunca singapur diyebilmektir. Sensiz pis terbiyesiz.

  49. suçlu zaten. ben de aynısını söylüyorum..
    bilerek ve de isteyerek yaptı.
    buna itiraz eden kim???

    hamilton'un başına bir şey gelmesi değil istediğim,
    ya da hamilton'un kazaya kurban gitmesine seviniyor falan değilim kesinlikle.

    ama, felipe'nin çok canını yaktı bu yıl,
    dinlemeyerek, arkasını dönerek, trip yaparak kendi kaşındı bolca.
    aynı acıyı tatması müstehak olmuştu.

    bir de, "hamilton agresif" diyerek yaptığı katliamları savunanlara idi lafım.
    görüldüğü gibi, birilerini katletmek çok kolaymış.
    ve bunun adı agresiflik filan olamaz.
    ya da şöyle diyelim isterseniz:
    "massa agresif".

  50. Böyle olaylar olmasa Massa'nın yarıştığının farkında kimse olmayacak zaten.Kukla pilot….

  51. Yanlız mal ve Lewis in Monaco da ki kazasının aynısıydı. Ve orda suçsuz yere Lewis suçlanmıştı.

    Birde yine yarışta lastiklerden verim alamadı Lewis. Bu işe bir çözüm bulmalı McLaren mühendisleri. Bu seneki aracın vites oranları ayarlanırken Lewis hiç verim alamadı lastiklerden. Lewis in başka birşey denemesi lazım bence.

    Yada seneye Lewis in ayar yapısına daha uyan bir araç üretilmeli. Çünkü Button bir yere kadar kovalayabiliyor Vettel i.

    Geçen sene ilk yarı Button iyiydi. Sonra gelişimle geriledi. Bu senede aynısı Lewis e oldu. İlginç gerçekten.

  52. massa kimmiş de hamilton'dan intikam alıcak 😀

    yine geçildiğini kendine yediremedi gitti vurdu adama.

    intikam zart zurt muhabbetlerinin yapılacağını o da biliyor sonuçta.

    tost oldu zaten devamında

    massa'ya da geçmiş olsun. hrt'de yarışır artık

  53. ne alaka arkadaşım bak bira zadan massa suçunu kabul etti diye bir haber girince siteye ben sizi görcem

  54. "benimle konuşmadı"

    "bana yer bırakmadı"

    bu sözler ne kadar tanıdık değil mi?
    daha geçen ayki singapur yarışından..
    ya da suzuka…

    felipe bir tarafını yırtıyordu, sesini duyurabilmek için.
    o gün dinlemiyordun ama.

    o gün kulakların duymuyordu, ama bugün dilin çözülmüş..

    nasıl oluyormuş? millete sunduğun ortaya karışık sinir-acı-üzüntü kokteyl'inin tadına bakma sırasını sana verdi bugün massa.

    afiyet olsun canım.

  55. eee etme bulma dünyası massa da ne agserif pilotmuş haa;)

  56. Rowan Atkinson yapılması gerekeni yaptı zaten. Daha söze gerek yok. Gülme krizine girdim vallah.

  57. Çarpılmak nasıl bi his umarım anlamışsındır…

  58. ne pis adamsın sen ya

    işin gücün ortalığı karıştırmak

    haklı işte demeç veriyor daha ne?

    EZİKLİĞİNİZİ BU KADAR BELLİ ETMEYİN

  59. Hamilton bir zamanlar Alonso'yla Vettel'e karşı yarışıyordu, şimdi ise Massa'yla Schumacher'e karşı.

  60. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Massa ve petrov f1 bırakmalı massa kendini çok yıprattı

  61. Resmen üzerine kırdı ya önce yer verdi sağa geçti sonra bir anda üzerine kırdı izlerken halüsinasyon görüyorum sandım aynısını 2008 Fuji'de de yapmıştı ve yarış teması demişti.

  62. haklısın koçum ağlama hadi sil gözyaşlarını

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir