Button, Vettel Kadar Hızlı Olmadığını Kabul Etti

yazar:

kategori:

İngiliz pilot yarışın ardından, “Geçen yarış ilk turda sorun yaşayıp çok sıra kaybetmiştim. Bu yüzden burada kendimi affettirmek istedim ve Seb’in arkasına geçmeye çalıştım. Temposu oldukça iyiydi ve hiç hata yapmadı. Pitten çıktığımda lastiklerim iyiydi ve onunla rekabet edebileceğimi düşündüm. Ama Seb’e yaklaştığım zaman geçmek için bir şey yapamıyordum.”

“Ama bugün takım olarak kusursuz bir iş çıkardık ve daha iyisini yapamazdık.” diye konuştu.

Button ilk turlarda Alonso ve Webber ile olan mücadelesinden de zevk aldığını söyledi.

“Eğlenceli bir yarıştı ama Seb’i yakalayamadığım için üzgünüm. Tempomuz yeterli değildi. Umarım sıradaki yarışta bunu yapabiliriz.”

Button, geçtiğimiz hafta hayatlarını kaybeden Dan Wheldon ve Marco Simoncelli ile ilgili olarak da, “Seb ‘in de söylediği gibi motor sorları için zorlu geçen bir hafta oldu. Geçen iki hafta sonu iki ölümcül kaza sonucu herkes için çok zordu.”

“Dan’i ilk zamanlarından beri tanırım. O bizim hep yenmeye çalıştığımız bir yarışçıydı. Bu ilk Hindistan yarışını Dan ve motorunda izlerken gerçek yeteneği gördüğümüz Marco’ya adamalıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. Bence Mark'ın yerine Buttonla anlaşılmalıydı RedBull inanın Vettel nal toplatırdı aynı hamilton gibi çok hata yapıyor Vettel. Button sezonun yarısında şampiyonluğu elde edebilirdi galiba

  2. GERÇEKTEN RB7 ALTINDA OLSA BUTTON BUSENE NE YAPARDI ÇOK MERAK EDİYORUM

  3. gerçekten rb7 altında olsa button bu sene ne yapardı çok merak ediyorum.

  4. Schumacher- avatarı

    Bu adamın stilini seviyorum

  5. button yine de cok iyi is cikardi. hamilton'in geride kalmasi da ekstra bir motivasyon kaynagi oldu son yarislarda. yanlis anlasilmasin her ne kadar pistteki en uyumlu ikili olduklarini dusunsem de sonucta takim arkadasi ve ayni zamanda birbirilerinin en buyuk rakipleri oluyorlar.

    kalan 2 yarista birini almasini isterim. opsiyonel olarak abu dhabi olsun hatta :p (yapilan 2 yarista da podyumdaydi ve iyi is cikariyor burada bence)

  6. RAİKKONEN  41 avatarı
    RAİKKONEN 41

    araçtan ötürü button hiç üzülme dostum

  7. Startta yerini korumayı başarması devamında iyi bir tempo yakalamasının kilit noktasıydı bence. Alonso Webber'i geçtim Button'ı da geçerim belki düşüncesiyle adamın ön kanat hizasına kadar geldi ama olmadı, dışarıda kaldı… Yoksa Button-Webber-Alonso tüm yarışı yer değiştirerek bitirirlerdi.

  8. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Aracın suçu üzülme

  9. kesinlikle her yarış olduğu gibi otomobilden maksimumu çıkardı

  10. Button harika bir performans göstererek yarışın başında 2. sıraya kadar yükseldi ve ardından Vettel'in farkı açmasına izin vermedi. Yarış sonunda aralarında yalnızca 8 saniye vardı.

    Alonso ve Webber ise aynı performansı tutturamadılar. Yarışı 25 saniye geride kapadılar. Hamilton ise 3 saniye daha geride olsa tur yiyecekti.

    Button'ın gösterdiği performans bu pilotlar arasında en iyisi bence.

  11. tabikide vettel kadar hızlı olamayız onun altında 2011 i domine eden rbr var eşit şartlasrda olsa idi arkadan baskı kurar vettelin hata yapmasını sağlardık örn. kanada 2011

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir