Alguersuari: "Bu Yarış, Kore'deki Adımımızı Teyit Etti"

yazar:

kategori:

İspanyol pilot, Faenza kökenli takımın yine etkileyici bir performans ortaya koyduğu yarışta yine puan aldı.

Alguersuari: “Genel olarak takımın performansından memnunum. Bu yarışta, Kore’deki kadar hızlı bir tempomuz vardı. Bu nedenle önce Senna’yı sonra Sutil’i geçmeyi başardım”

“Ayrıca Sauber’lerin de önündeydim. Bu sonucun, güç sıralamasında nerede olduğumuzu gösterdiğini düşünüyorum. Renault’tan daha iyi bir performans göstermemiz cesaret verici. Bir defa daha takım, hazırlık çalışmalarında, seanslarda ve pitstoplarda harika bir iş çıkardı. Doğru yolda gibi görünüyoruz”

“4 puan alıp Toro Rosso’yu Sauber ile aynı puana taşıdığım için çok mutluyum. Önümüzdeki iki yarışı dört gözle bekliyorum. İyi bir iş çıkarırsak, sezonu onların önünde tamamlayabiliriz. Sebastien’in yarışı tamamlayamaması üzüntü verici; hem onun hem de takım adına. Ama eminim ki yakın zamanda puanlara dönecektir.”

Takım arkadaşı Sebastien Buemi ise puan alabileceği bir yarıştan eli boş ayrılmanın hayal kırıklığını yaşıyor.

Buemi: “Bu öğleden sonra olanlar konusunda büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Çünkü dünkü mükemmel sıralamaların ardından çok iyi bir yarış çıkarıyordum. 8. sıradaydım ve ilk 8’de bitirebilirdik”

“Bu ümit verici konumdayken puansız ayrılmayı kabul etmek biraz zor. Bununla birlikte işin olumlu tarafına bakarsanız, bütün hafta sonu tempomuz iyiydi ve Kore’de atılan adımı teyit etti. Bu yüzden sıkı çalışmayı sürdürmeli ve yine puanlar almayı umduğum son iki yarış için bu doğrultuda devam etmeliyiz.”


Yorumlar

  1. yine iyi bir yarış çıkardı jaime . zorlayarak önündekilere yetişip onları geçti . buemi ise algersuarinin zaman kaybı yaşattığı rakiplerin önüne düşmesiyle kolayca geçiyordu . bence bueminin kredisi doldu .

  2. alguersuari kendini çok geliştirdi ama buemi de bir o kadar iyi bi pilot. sırf yeni pilot getiricez diye umarım bu kadroyu bozmazlar.

  3. Adrian Newey STR'ye biraz yardımmı yapıyor nedir 🙂

  4. buemi'ye uzuldum. bu yil takim arkadasina gecilecek. ama seneye yine bu ikili ile devam eder toro rosso diye dusunuyorum. jaime toro rosso icin iyi ama rbr icin yeterli degil.

  5. süperdiler reno ile aynı tempoda gittiler sauberi geçerler

  6. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Düşük bütçe ile harika işler yapıyorlar.Özellikle Jaime

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir