Ferrari, F1'in Geleceği İçin Çalışmaya Devam Edecek

yazar:

kategori:

Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo “Hayatın her anında olduğu gibi değişmesi gereken iyi şeyler ve anlar olduğunu düşünüyorum.”

“F1’in geleceği için yapıcı bir şekilde rol almak istiyoruz. F1 harika bir spor ve bizim yaşamımız. Bu sene 60. senemizi kutladık bu yüzden gelecek için yapıcı bir şekilde çalışmamıza izin verildi.”

“Teknolojik açıdan ileriye bakmalıyız, genç nesil açısından ileriye bakmalıyız. Teknolojilerin yol araçlarına transferi açısından ileriye bakmalıyız çünkü bizim uydumuz ya da uçağımız yok.”

“Yeni sürücüler açısından ileriye bakmalıyız çünkü geçmişteki testlerde olduğu gini onlara fırsat vermek çok önemli. İyi bir sürücüye sahipsem ona yeteneklerini gösterebileceği fırsatlar vermeliyim. Polemikler ya da sorunlar olmadan Ferrari’nin gelecek için bir role sahip olması önemli.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. evet f1 geleceği için tehditlerede devam, ya hep biz kazanırız yada F1 den çıkarız, bize özel anlaşma yapacaksınız yoksa çıkarız, çıktık ha çıkıyoruz… bizim beceremediğimiz tüm sistemler yasaklansın yoksa başka seriye gideriz. kime diyoruz biz :)))

  2. heikki 1088 avatarı

    ''F1'in geleceği için yapıcı bir şekilde rol almak istiyoruz '' Keske bu konusmayi 2000 li yillara girerken soyle yapsaydin su anda ki ictenliginle tabi ki: " F1'in tum zevkini kaybettirmek ve F1'in Ferrari dir denmesi icin yapici bir sekilde rol almak istiyoruz. Degil mi Ecc…"falan diye gider. Ferrari taraftari ne oldugunu bilir gormek istemez, bazi rakip takim taraftarlari beni desteklerde pisar. Hic onemli degol. Fia Ecc ve Ferrari arasinda olan biteni bilmeyen yok. Demem odur ki, F1 in gelecegi falan dediyse korkun. Yeni bir anlasma yakin olabilir Ecc ile.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir