Williams, Michael Johnson'la Anlaştı

yazar:

kategori:

MJP, tüm sporlarda üst seviye atlet yetiştirmeye odaklanan bir şirket. Kariyeri sırasında Johnson, 200 metre, 400 metre ve 4×400 metrede rekorlar kırmıştı.

Frank Williams “Michael ile tanışma şerefine 1990’lı yılların sonunda Belçika yarışında ulaşmıştım.  Her zaman onun Olimpiyat şampiyonu olmak için gösterdiği kararlılığa hayran kaldım. Detaylara verdiği önem ve adanmışlık, olağanüstü insanları bizim gibilerden ayırıyor.”

“Geçtiğimiz dönemlerde Michael ile tekrar görüştüğümüzde bana atlet performanslarını geliştirmek için kurduğu şirketten bahsetti. Bir çok alanda eksiklik gördüğüm için bizim takımımıza nasıl yardım edeceğini öğrenmek için çok istekliydim.” dedi.

Johnson “Spa’da ilk kez yarış seyrettiğimden bu yana büyük bir Formula 1 taraftarıyım. MJP’nin deneyimi ve uzmanlığı, bir çok Amerikan futbolcuya, Premiere League futbol takımlarına ve Olimpiyat federasyonlarına faydası dokundu. Aynı şekilde pit stoplarda bir çok süre kazanmaları konusunda Williams’ın pit ekibine yardımcı olabiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. bu yorum güzeldi, bende tıpkı böyle düşünmüştüm :)))artık pit ekipi pistin pit girişinde bekleyecek ve araç çizgiyi geçtidinde lastik degişimi için müdahale başlayacak :))))

  2. Pit ekibini çalıştıracak sanırım. Artık araç durmadan da lastik değişimi yapabilirler herhalde yanından koşarak 🙂

  3. F1 ile ne alakası var,bu anlaşmanın pek anlayamadım,pit ekibini 100 m koşturacaklar herhalde!!!

  4. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    çok enterasan bir anlaşma.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir