Montezemolo: "2012'de Şampiyon Olmak İstiyoruz"

yazar:

kategori:

Montezemolo: “Yeni aracı 3 Şubat’ta Maranello’da tanıtacağız. Benim ve bütün taraftarlarımızın ümidi, başından itibaren rekabetçi olacak bir araca sahip olmak. Çok fazla dünya şampiyonunun yer alması ile ilginç bir şampiyona olacak. İki adamımız Felipe ve Fernando, harika bir form tutmuş görünüyor ve diğer herkes, her bir ayrıntı üzerine tam gaz çalışıyor.”

“Domenicali, aracın güzel olamayacağını mı söyledi? (Aracın) berbat görünmesini isterim. Bunu kışkırtıcı bir şekilde söyledim; çünkü (aracın) kazanan, dayanıklı olmasının yanında, bir gülümseme ile nasıl kazanılacağını bilen sempatiklikte olmasını istiyorum”

Montezemolo’ya, İtalya’nın içinde bulunduğu zor dönemi de göz önüne alınca, Ferrari’nin tekrar kazanma konusunda daha büyük bir sorumluluğunun olup olmadığı soruldu.

Montezemolo: “Kesinlikle. Görevimiz ne olursa olsun her birimiz, dünyada ülkemizin adını sürdürmeye katkıda bulunmalıyız. Aracın hazırlığına büyük çaba harcıyoruz; pilotlarımız da öyle. Kendimize güveniyoruz ve büyük umutlarımız var”

“Felipe’ye iyi hazırlanmasını söyledim; hem zihinsel hem de fiziksel olarak. Umarım sürüş stiline daha uygun bir araca sahip olur; belki daha yumuşak lastiklerle”

Alonso için Montezemolo: “Hızlı olduğu kesin; belki de aracın nasıl durumda olduğunu, Jerez’deki ilk testten sonra ona sorulmalı”

“Dünya şampiyonluğu unvanı? 2010’da çok yaklaştık; 2011’de çok uzaktık ve 2012’de kazanmak istiyoruz. Söylemesi kolay ama yapması zor. Ama bunu başarmak için olağanüstü bir kararlılığımız var”


Yorumlar

  1. Urfa li mehmet in şarkısı vardi:
    Sen şampiyonsun sevgilim 🙂

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    İnşallah Oluruz. Özledik Valla 🙂

  3. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    Kim istemiyorki, laf mı şimdi bu 😀

  4. Herkes istiyor monti amca ama bir takım ve pilot şampiyon olabiliyor.Hadi hayırlısı bu sene rekabet olsun güzel bir f1sezonu izleyelim

  5. elvan dalton avatarı

    İtalya olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulduğu şu dönemde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir