Red Bull, FIA'nın Harcamaları Kontrol Etmesini İstemiyor

yazar:

kategori:

Geçen hafta çıkan haberlerde  Formula 1 takımlarının harcamaların kontrolü için FIA Başkanı Jean Todt’a mektup yazdığı ortaya çıkmıştı.

Horner, Red Bull’un bu mektubu görmediğini ancak bunun yanlış olacağını düşündüklerini söyledi.

Horner “Mektubu görmedik bile. Görmediğim bir şeyi içeriğini kabul etsek de etmesek de imzalayamam.”

“Red Bull F1’de harcamaların kontrol edilmesinin arkasında. Ancak FIA’nın RRA’yı kontrol etmesi yönündeki mektubun doğru yol olduğunu düşünmüyoruz.”  dedi.

 


Yorumlar

  1. niye harcamaların kontrol edilmesini istemiyorlar;naylon fatura düzenlemişler red bull da bir türk çalışan akıl vermiş :)))

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    İstediğiniz Kadar Çırpının. Geldiğiniz Yere Geri Döneceksiniz 🙂

  3. RedBull fazlasıyla panik halinde..
    Eee her yükselişin birde düşüşü var ve hızlı yükselişin de düşüşü hızlı olur..
    Onlar da farkında..

  4. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    horner ve markonun olduğu takımdan ne beklersin >:)

  5. Fia'nın harcamaları kontrol etmesinde ne gibi sakınca varki neden bu kadar karşısınız merak ediyorum doğrusu.

  6. avrupa veya uluslararası rekabet kurullarıda(artık kimin yetkisine giriyorsa) concorde anlaşmalarını detaylı incelemeli. hukuğa aykırı,haksız rekabetin önüne geçilmeli. takımlar sezon sonu sıralamadaki başarıları ölçüsünde ödüllendirilmeli. çalışan ve başaran takımla, 3. olan arasında fark olmalı!

  7. rocco junior avatarı

    Red Bull son günlerde iyice antipatik olmaya başladı.Bunun başarılı olmaları ve çekilememezlikle alakası yok bence.Her anlamda hep bana hep bana mantığı.Kimse kuralları zorlamasın ancak biz aşalım.Mercedesin alt tarafı 0.1-0.2sn o da sıralamada getiren kanadı için kıyameti kopardılar.Allah'tan daha büyük getirisi olan bir sistem değil.Ve bu açıklamasıyla Horner :"RRA ya uymuyoruz"demiştir.Bu zamana kadar uymadıklarını tescillemiştir.Bu takıma saygımız iyice azalmaktadır.Ben kuralları deleyim,centilmenlik nedir takmayayım,sonra millete kurallara uymuyorlar.Kendi ayıbı çıkmasın diye adam kontrole bile karşı.Anası güzel mi sormak lazım kornacıya

  8. Schumi bi kaç yıl önce demişti rbr fazla maraba çalıştırıyor demişti.Markonun zoruna gitmişti.Rbr kurallara uygun hareket etmiyr işine gelmeyince böyle şeyler söylüyor.Mercedesin arka kanadına takmışlar sizin dolu aıbınız var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir