Di Resta: "S3 Mücadelesine Girmemiz Zor"

yazar:

kategori:

İskoç pilot, frenlerindeki sorun nedeniyle Cuma günü ikinci seansta pist zamanında kayıp yaşadı.

Di Resta, aracının geçen hafta sonu Avustralya’dakine kıyasla daha rekabetçi göründüğünü ama sıralamada ilk 10’a kalmasının yine de zor olduğunu ifade etti.

Di Resta: “S3’e kalacağımızdan o kadar da emin değilim. O kadar ileri gidemem. Sonuçta Lotus, Ferrari ve Mercedes burada çok güçlü ve bunu başarmak, çok zor bir görev”

“Ama Sauber ve Toro Rosso’ya göre tempomuzun, muhtemelen Melbourne’dekine kıyasla daha güçlü olduğunu düşünüyorum”

“Orta gruptaki takımların bazılarından biraz daha rekabetçi göründüğümüzü düşünüyorum. Burada tahminde bulunmak zor. Çünkü açıkçası lastik aşınması çok yüksek. Araç ve gidilecek yön hakkında bir fikrimiz oluştu”

Force India pilotu, öğleden sonra 20 tur attı ve fren sorununun değerli zamanlara mal olduğunu kabul etti.

Di Resta: “Açıkçası ideal olan değil. Çünkü inceleme yapmak için garaja düzgün bir şekilde dönemedik. Büyük bir şey değil; böyle şeyler olur. Çocukların söylediklerine inanmalı ve bunu kabullenmelisiniz”

Takım arkadaşı Nico Hulkenberg ise yarın için umutlu

Hulkenberg: “Bugün hakkında söylenecek çok şey yok. Çünkü normal bir Cuma günüydü. Lastiklere ve yarın için aracı iyi duruma getirmeye odaklandık. Çok şey öğrendiğimizi düşünüyorum. Araç, pist şartları ve sıcak hava nedeniyle Melbourne’dekine göre tamamıyla farklı. Ayar çalışmaları yarın için ümit verici; uzun sürüşler de bize yararlı bilgiler sağladı ki Melbourne’de bunu yapamamıştık”


Yorumlar

  1. daha ziyade india nın rakiplari daha dişli gibi yani force india yerinde saymış gibi biraz

  2. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    forceindia geçen sene daha iyidi sanki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir