Perez, Mclaren'in Performansının Farkına Vardı

yazar:

kategori:

Mclaren ile ilk defa piste çıkan Perez, Jerez testlerinin ikinci gününü 7. sırada tamamladı ve lider Grosjean’dan 1.3 sn geride kaldı. Buna rağmen Perez, testlerden mutlu ayrıldı.

Perez “Bugün harika bir gündü. Garajı terkedip bir kaç tur attıktan sonra bu aracın iyi potansiyele sahip olduğunu gördüm.”

“Geri bildirimler en baştan iyi oldu ve kesinlikle aracın potansiyelini hissediyorsunuz. Ne kadar rekabetçi olduğumuzu söyleyemem ancak diyebileceğim tek şey hislerin iyi olduğu.”

“İyi bir program uygulayabildik ve umarım önümüzdeki 5 test gününde aynı şekilde devam ederiz ve sezon başlangıcı için iyi durumda hazır oluruz.” dedi.

Perez, şu ana kadar yaptığı hazırlıkların bugünün rahat geçmesini sağladığını söyledi.

Perez “Çok heyecanlıydı. Bugün için çok fazla çalışma ve simülatör sürüşü gerçekleştirdik.”

“Bunun için sabırlanırsınız: araca oturmak, mühendislerle çalışmak, knouşmak ve kendini geliştirmek için saatlerce çalışmak.”

“Sonunda o gün geldi ve çok mutluyum.” 

“Ancak farklı bir koltuğa oturmak beklediğimden çok farklı bir şey çıktı. Farklı pozisyona, farklı direksiyon tutuşuna kendini adapte etmen lazım. Hemen hemen her şey farklı. Sıfırdan başlıyor gibi.”

“Bugün beklediğimden daha mutluyum. Biraz daha rahat olmak için çözmemiz gereken bazı şeyler var ancak öyle olsa bile inanılmaz bir gündü.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir