Brezilya GP Öncesi BMW Sauber

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld: "Taraftarlar için mutluyum ama kişisel olarak da Dünya Şampiyonası’nda bu kadar heyecanlı bir final görmek güzel olacak. Ayrıca, pistin 2007 yılındaki gibi olup olmadığını da merak ediyorum. Pist yüzeyi tümsekli ve gerçekten kötüyken bu durum bizim için hoş bir sürpriz olmuştu. Her zaman asfalta yama yapılıyordu ama 2007 Grand Prix’sinde yeniden asfaltlandığında gerçekten iyi bir yüzey oluşmuştu.

Interlagos’un planı mükemmel ve pilotlar için oldukça zorlayıcı bir pist. Boyun kaslarımız gerçekten etkileniyor. Sao Paulo’nun da çok hoş bir şehir olduğunu düşünüyorum ama daima zihninizin gerisinde her yıl konuşulan gasp olayları konusunda soru işaretleri oluşuyor."

Robert Kubica: "Brezilya, her zaman olduğu gibi yine sezonun son yarışı olacak. Interlagos oldukça zorlayıcı ve ilginç bir pist. Burada ilk yarışım 2002 yılında Formula Renault ile olmuştu ve BMW Sauber ile de son iki yılda burada yarıştım.

Interlagos fiziksel olarak oldukça yorucu çünkü saat yönünün tersine doğru sürüş yapıyoruz. Bu, alışkın olmadığımız bir şey ve boynumuzda etkisini hissediyoruz. Şu anda Pilotlar Şampiyonası’nda üçüncü sıdarayım, Kimi’nin üç puan önündeyim ve tabii ki hedefim bu pozisyonu korumak."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir