Hamilton "Sonsuza Kadar Mclaren'de Kalmak İstiyorum"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, tüm Mclaren takımına kariyerinin geri kalanında takımda kalmak istediğini söyledi.

Hamilton "Bu takımı seviyorum, bir yere gitmiyorum. Bu dünyadaki en iyi takım. Mclaren’in başardığı her şeyden gurur duyuyorum."

"Büyürken bile, ilk kez yarışmayı istediğimi farkettiğimde, sürmek istediğim takımın Mclaren olduğunu biliyordum."

"Zaman zaman merkeze gider Ayrton Senna’nın şampiyonluk kazanan aracına bakardım, aynı şekilde Mika’nınkine de. Direksiyonlarına dokunur ve bir gün benim adım ve 1 numarası olan araca sahip olmayı hayal ederdim. Ve bu rüya gerçek oldu." dedi.

Hamilton Mclaren ile en az 3 şampiyonluk kazanmak istediğini belirtti ve Mclaren LM aracı için sabırsızlandığını söyledi.

Hamilton "Bu dünyadaki en iyi araç ve bunu kazanmak istiyorum." dedi.


Yorumlar

  1. McLaren LM onda süper bir BMW motoru var.

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Öylesine kibirli ve herşeyin kendi etrafında dönmesini isteyen Alonso' ya göre HAmilton gerçekten süper bir yıldız.On tane Alonso bence bir tane Hamilton etmez.

  3. senna guven avatarı

    🙂

  4. senna guven avatarı

    🙂

  5. Ne çok göze batıyormuşum be böyle yaa 😀 Farketmedim walla hiç.

  6. Şehir dışındaydım bir kaç gündür yazamadım bunun altında hemen birşeyler aramaya gerek yok. İnanması güç geliyor size ama gerçekten BMW taraftarıyım, Hamilton'u en az Massa kadar, Raikkonen kadar seviyorum, hatta sık sık söyledim onlardan çok daha yetnekli diye.
    Diğer haberlerin altında yüzlerce yorum vardı okumadım, okumayınca yorumda yazmadım. F1'in daha çok teknik tarafı benim ilgimi çektiği için açıkçası BMW iddialı olmadıkça kimin şampiyon olduğu o kadar önemli değil benim için.

    Tebrik edilmeye bu kadar ihtiyacınız varsa buyrun edeyim. Hamilton'a ve McLaren taraftarlarına tebrikler. Sonuna kadar hakedilerek kazanılmış bir şampiyonluk, tadını çıkarın doya doya.

    Hamiton'u hiçbir zaman (diğer pilotları tehlikeye atacak hareketleri dışında) eleştirmedim, aksine her zaman pistteki en yetenekli pilottur dedim. Sürüş stili dışında eleştirdiğim bir yorumum varsa bulun, söyleyin bende söz bir daha bu sitede yorum yazmayayım.

  7. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    öyle demeyin arkadaşlar o bmw sempatizanıymış,ve asla mclarenle ve lewisle ilgili bir sorunu yokmuş siz rüya görüyorsunuz bence:PP hem de toplu rüya denilebilir bunun için..hakkaten he aylardır her haberin altında yorum yazan kişi,hamilton şampiyon olunca elini eteğini çekti yorumlardan gercekten de ilginç:DD
    belki yazmıyoruz ama kim ne yazıyor takip ediyoruz..

  8. ogun savaş avatarı

    ErhanF1=Ferrari şurda bi kere bile mclaren lewis adına bi olumlu cümleni okumadım kaç aydır 😀 adam şampiyon oldu bırakta bi kere olumsuz bşey yazma

  9. senna guven avatarı

    ErhanF1 benmi kaçırdım aceba yoksa hala tebrik etmedin mi?

  10. İlker arkadaşım ayrıca Alonso McLaren'e geldiğinde ikinci araç mühendislerini ona verdikleri anda film kopmuştu da bizim geç haberimiz oldu. Yine de Gümüş oktan vazgeçemiyorum çünkü bana Mika'nın mp4-13 ve mp4-14 lerini hatırlatıyor.

  11. Ancak şampiyonluğu da sapına kadar hakketti o başka. Benimki biraz hayıflanma gibi birşey.

  12. Evet McLaren'ciyim(aslında Mika sayesinde olmuştum) ama Hamilton'un bukadar büyütülmesini de pek tasvip etmiyorum. Ayrıca hala Alonsonun daha iyi bir pilot olduğuna inanıyorum.

  13. fastest sen bi ara mclarenci değilmiydin..Ne olduda birden bire değişiverdin..:)

  14. ilker biçer avatarı

    alonso'nun neden harcandığın bir hatırlayın isterseniz casusluk skandalının 1 numaralı aktörüydü yoksa mclaren neden ona karşı yarışsın mclaren'ı kendisine yaptığı herşeyi haketti ben olsam sezon bitmeden kovardım hatta kontratını iptal etmez 2 yıl süründürü hiçbir takımda yarışmasına izin vermezdim mclaren yine insaflı az şey yaptı.

  15. Bence dünyanın en şanslı pilotlarından biri.

  16. Neden olmasın.. Geldiği ilk senesinde onun için ikiz dünya şampiyonu Alonso'yu harcadılar. Başka ne olsun!

  17. Neden çekememezlik olsun arkadaşım, yine başlamayın. Haketti ve kazandı bu kadar basit, Hamilton'un veya bir başkasının şampiyon olması bana birşey kazandırmıyor.
    Hamilton McLaren'le iki yıldır şampiyonluk mücadelesi veriyor, rekabetçi bir araç verdiği sürece kalmayı istemesi normal. Bu sözü söylerken ne kadar dürüst olduğunu ancak McLaren zayıf bir araç yaparsa göreceğiz. Tabi McLaren gazı aldı, bu gidişle 2-3 yıl zayıf bir paket hazırlamaz.

  18. mehmet ceviz avatarı

    buldu sılver arrows u bırakmaz tabi.şaka şaka ben olsam bende mercedes ten vazgeçmem.bana göre mercedes insan eliyle yapılmış en harika şey.forever mercedes.saygılar

  19. ulaş yazdıklarından birşey anlamak zor:S r29 u merak ediyoruz eminim mclaren katili olur:)))) üzerinede olmazsa seneye r30 felan yazarlar. ErhanF1 hafif bir çekememezlik seziyorum.Sadece bu yorum için söylemiyorum tabi.Gerçekten zor geliyor olmalı çocukluğundan beri bir takım için çalışan pilot ve şimdi şampiyon .. kabullenmek zor olsa gerek.

  20. ulaş bilir inşallah 🙂

  21. Bu sözleri McLaren şampiyonluk için mücadele edemeyince yine söylerse o zaman aferin derim işte.

  22. mclarene tek bir pilot yetiyor oda hamılton. kovaya yasık. heralde yani bu takımda kalcan ingilter arkanda mclaren öle ee daha ne bence mclarende kal ve otakımdn gitme . inş seneye fernando alonso seni o r29 yenince göreceksin sen.

  23. kaan kaanhan avatarı

    McLaren LM i alacaksın inanıyoruz.LM edition 391KM hıza çıkıyor,dünyada 5 adet var, kim istemez 🙂

  24. Bizde senin sonsuza kadar burda kalmanı istiyoruz.Sen bu takımın verdiği desteği boşa çıkarmadın.Takımın güvenini kazandın.Teşekkürler Lewis.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir