Raikkonen "Gelecek SeneTekrar Kazanmak İçin Döneceğiz"

yazar:

kategori:

2007 dünya şampiyonu Kimi Raikkonen, 2008’de zorluklar yaşamasının ardından 2009’da güçlü olmayı hedeflediğini söyledi.

Raikkonen "Geçtiğimiz sezon istediğim gibi geçmedi. Çok iyi başladı ancak daha sonra bir çok olumsuz an oldu. Rakiplerimiz gibi bir çok hata yaptık. Ancak fazlasıyla bunları ödedik ve yükselemedik. Şampiyonadan erken koptum."

"Ancak bu çoktan geride kaldı. Gelecek sene tekrar kazanmak için olacağız. Yeni kurallar ve bir çokdeğişiklik olacak. Bubakımdan 2009’da nasıl olacağını söylemek zor. Ancak yine rekabetçi olacağımızı düşünüyorum."

"Ne zaman kural değişikliği olduysa Ferrari güçlü oldu. Ferrari daha çabuk adapte oluyor. Kapasitemizi görmek için beklemeliyiz." dedi.

Bununla birlikte eski dünya şampiyonu Raikkonen, Brezilya’da ilan ettiği başarısı sonrası Hamilton’a tebriklerini sundu.

Raikkonen: “Lewis Hamilton’u tebrik etmek istiyorum. Diğer herkesten fazla puan topladı ve klasmanda lider olan ünvanı alır"

“ ‘eğer’ ve ‘ama’ları düşünmenin anlamı yok. Bu sadece daha kötü hissetmenizi sağlar ve bir şeyi değiştirmez"

“Felipe için üzgünüm. Geçen seneki durum çok benzerdi ve işler bizim istediğimiz gibi geçmişti. Bu sene diğer şekilde oldu."


Yorumlar

  1. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Ertan Akkaş ,kesinlikle sana katılıyorum.Ferrari yabana atılacak takım değil.Bence samanın altından suyu yürütüyorlar.

  2. Sabırsızlıkla bekliyoruz!

  3. Ertan Akkaş avatarı

    Bence Ferrari KERS konusunda herkesi yanıltacak gibi… Çünkü çok fazla açıklama yapmadılar sadece programın biraz gerisinde kaldık demişlerdi ama eminim sadece bir oyun oynuyorlar.

  4. burak bocek avatarı

    Seneye bu kadar kötü ve hatalarla dolu bir sezon geçireceğimizi düşünmüyorum.Dayanıklılık olarakta sorunlar giderilmiş gibi.Ancak neler olur kim ne kadar iyi hazırlanır geliştirir veya adapte olur kurallara bilemem.Sadece bu tarz acemi hatalarını bile yapmazsak önemli puanları istikrarlı bir şekilde yakalarız.Tek endişem geri kalıp kalmayacağımız ve bu sezonki gibi güçlü bir başlangış yapıp yapamayacağımız

  5. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    bekliyoruz…

  6. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    biz de burada bekliyor olacağız…

  7. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    KERS Konusunda nasıl adapte olucaklarsa 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir