Massa: "Ben Ferrari Pilotuyum"

yazar:

kategori:

Felipe Massa, FIA ile FOTA arasındki bütçe tartışmaları devam ederken Ferrari’ye sadık kalacağının söz verdi. Takım sezon sonunda spordan ayrılmayı düşünüyor olsa da Brezilyalı pilot kontratının geçerli olduğunu söyledi.

Ferrari eğer bütçe limiti uygulanırsa FIA’yı spordan ayrılmakla tehdit eden 10 takımdan biriydi. Massa bu konuda sakin olsa da ayrılık durumunda Ferrari ile anlaşmasının devam edeceğini söylüyor.

“Ben Ferrari pilotuyum. Takımlar bir yıl daha anlaşam var ve takımın da F1’de kalmasını umuyorum. Eğer F1’de kalmazlarsa bir fikrim yok. İlk önce Formula 1’in Ferrarisiz ve diğer takımlar olmadan nasıl olacağını görmemiz gerek.”

“Eğer Ferrari burada olmazsa, belki de bir yıl tatil yapar ya da başka bir şampiyonada yarışırım. Bilmiyorum, bekleyip göreceğiz. Umarım her şey yolunda gider çünkü F1 önemli takımlar olmadan çok farklı olur, bu da spor için iyi değil. Umarım her şey yolunda gider.”


Yorumlar

  1. "Ferrarisiz ve diğer takımlar olmadan nasıl olacağını görmemiz gerek."

    Mühendislik ağırlıklı, garaj takımı dolu bir seri olacak. Ve iddaa ediyorum ki FOTA üyelerinin fabrika takımları bu yeni F1 takımlarına motor verecekler. LOLA Ferrari motoru kullanabilir mesela…

  2. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    herkesin pilotu kendine göre iyidir.bu takımın pilotlarıda takıma bağlıklarını ve 2 senedir yardımlaşmalarını göstermişlerdir.ne massa 2 nci pilot olmuş nede kimi jpm yle yaşadığı sorunları yaşamıştır.umarım bu ikili bu takımla birlikte daha uzun seneler devam edip umarım başarılı olacaktır.varsın kaçan vettel olsun alonso olsun.iyi pilotlardı der geçerim ama ferrari pilotlarının yeri ayrıdır benim için.hadi massa pasha zorlayalım bu haftada monaco dan iyisini yapalım.go kimi go massa!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir