Briatore "Şampiyonluk Umutlarımız Tükendi"

yazar:

kategori:

Renault F1 Takım Patronu Flavio Briatore, Renault’nun 2009 şampiyonluğu umudunun tükendiğini söyledi.

Türkiye’de konuşan Briatore “Durumdan mutlu değiliz. Farklı bir şampiyona bekliyorduk ve aynı zamanda aracımızın da daha iyi performans göstermesini umuyorduk.”

“Başlangıçtan itibaren Avustralya’da öndekiler ile farkın çok olduğunu hissettik ve sonrasında ne olduğunu biliyorsunuz.”

“Takımım 2009 aracına tamamen farklı bir şekilde yaklaştı ve mümkün olduğu kadar her yarış gelişim göstermeyi planlıyorduk ancak sorun şu ki şampiyona çoktan bitti.” dedi.

Briatore, Brawn GP’nin çoktan şampiyonluğu kazandığını söyledi.

Briatore “Brawnları başkasının yenmesi zor, belki Red Bullların 2. olma şansı var, geri kalan takımlar 3.lük mücadelesi verecekler ve dürüst olmak gerekirse durum bu.”

“Asla pes etmeyeceğiz, aracı geliştirmeye çalışacağız ancak herkes aynı şekilde gelişmek için zorluyor ve içinde bulunduğumuz durum bu.”

“Aracı geliştirmemiz lazım ve Haziran-Temmuz aylarında aracı zorlama şansımız olacak ancak durum gerçekten zor.” dedi.


Yorumlar

  1. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    Benim fikrim brawnlar artık 1. ve 2. liği yapamazlar puan almalarıda zor olacak her takım gelişiyor ross da bundan korkuyor benim fikrim bi takım yeni bi çıkış yakalıcak ama İNŞALLAH bu bizim takım olur..
    Sonuna Kadar >>RENAULT F1 TEAM<<

  2. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    nereye tükeniyor ya.hele bu 1 2 yarışta brawnlar geride kalmassa ondan sonra tüketin bari.(f1i büyük yapan takımların hepsi için söylenmiştir)

  3. Ahmet  Keleş avatarı

    renoyla dalga geçmedim genel durumu eleştirdim bakış açın o şekilde olabilir Mclaren'cıyım ama bizim durumumuz da sizinle aynı demek istediğim brawn ın olacağı belli zaten ama neyse

  4. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    Yok en kötü espiri yapma şampiyonluğu
    şampiyon sensin Tebriklerr

  5. Ahmet  Keleş avatarı

    hangi şampiyonluk? Formula mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir