Vettel Sıralamalarda Rahat Olmayı Beklemiyordu

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, cuma günü İstanbul Park’ta yaşadığı problemlerin ardından bu kadar rahat bir sıralama geçireceğini tahmin etmediğini kabul etti.

Red Bull pilotu sezonun ikinci pol pozisyonunu elde ederken Jenson Button’ı saniyenin onda biri kadar geride bıraktı.

Sıralama seanslarını domine eden Vettel tüm seanslarda en hızlı isim olmayı başardı. Button’ın 28 puan gersinde yer alan Alman pilot farkı kapatmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

“Elimizden geleni yapacağız ama bu kolay olmayacak. Burada çok iyi bir şansımız var, aracımız oldukça iyi. Sıralamalarda zorluklar bekliyordum ama başardık. Bu sadece yolun yarısı ve önemli olan bölüm yarın. Uzun bir yarış olacak, oldukça zorlu, hiç kolay olmayacaktır. Heyecanlı bir yarış bekliyoruz, nasıl olacağını göreceğiz.”

“Cuma günü motor sorunu yaşamıştık bu yüzden çok fazla tur atamadım am araç iyi hissediyor ve ben buna güveniyorum.”

“Tüm seanslarda hızlı olmak sürpriz oldu. Sonunda başardık. Son birkaç yarışta çok denedik ve sonunda bu çocukların(Brawnlar) önündeyiz. Her şey şu an çok olumlu, yarın neler olacak göreceğiz.”

Dördüncü sırayı elde eden Mark Webber de, “Bizim için iyi bir sıralamaydı. Son seanstaki durumdan memnunum. Yarış için iyi bir konumdayız. Gridde de sağ taraftayız ve bu da çok iyi. Daha yukarıda olabileceğimi düşünmüyordum. Aracın performansından memnunum. Yarın da podyumu hedefliyorum. Takım iyi iş çıkardı.” diye konuştu.

 


Yorumlar

  1. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    vettel, massa-raikkonen jenerasyonndan sonra ferrari gel koçum benim.

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Umarım kazanamazsın Vettel.Bir Alman olup İtalyan hayranı olman umarım önümüzdeki senelerde Alman araçlarının kapılarını sana kapatır.

  3. Ben şu Red Bull Thsirtünü giyeyim yarın. 😀

  4. Aynen Button burayıda kazanırsa işimiz zor…

  5. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    umarım hafif değildir, bir button galibiyeti daha kaldıracağımı zannetmiyoum 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir