Ricciardo Yarışta Daha Fazlasını Bekliyordu

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu Daniel Ricciardo onuncu sırada tamamladığı Malezya Grand Prix’sinden daha iyi bir sonuç almayı beklediğini söyledi.

Yarışa dördüncü sıradan başlayan Ricciardo ilk turda ön kanadına darbe almış, yarış sırasında da fren problemleri yaşamıştı.

Ricciardo, “Kesinlikle zordu, eğlenceli olduğu söylenemez. Yarışta daha yukarılarda olmayı ummuştum ve mücadeleye hazırdım. Bu yarış benim için özel bir yarış olmadı. Mücadele edemedik. Her denediğimde daha fazla sıra kaybettim. En sonunda sadece bir yolcu gibiydim. Boş bir gün oldu.”

“Islak pistte kuru havada olduğumuzdan biraz daha hızlı olduğumuzu biliyorduk ama yine de bugün ilk dört-beş içinde olmayı umuyorduk. İlk turda ön kanada hasar verdim ve bunun zararı oldu. Frenler kötüydü. Lastikleri de iyi koruyamadım. ” diye konuştu yarışın ardından.

 


Yorumlar

“Ricciardo Yarışta Daha Fazlasını Bekliyordu” için 2 yanıt

  1. OtonomAktor avatarı

    bu yarış cidden iyi değildi ricciardo. her geçiş yapmaya çalıştığında arkasında gelenlere geçildi gerçekten. Redbull yokları oynuyor Toro Rosso ya açıkça geçildiler. Renault u suçlamadan önce kendi eksiklerine bakmalılar.

    bu arada ayrıca aklıma bir soru geldi.
    Redbull testlerde kamuflaj kullanarak neyi sakladı?

    1. Büyük olasılıkla denedıklerı şey ellerınde patladı…Gözüken o 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir