Kubica: "Webber Beni Göremedi"

yazar:

kategori:

Webber’in yarış dışı kalmasına ve şampiyonluk umutlarının büyük ölçüde sönmesine neden olan kazadan Kubica ön kanattaki hasarla kurtulmuş ve pite girmek zorunda kalmıştı.

“Mark Webber’in solundaydım. Sanırım beni görmedi. Ben fren yaparken Mark beni çimlere doğru gitmeye zorladı. Piste dönmeyi başarmama rağmen virajda birbirimize dokunduk. Roggia’da o dışarıdaydı. İlk apekse girerken yine temastan kaçınmadım.”

Nick Heidfeld ise 15. sıradan başladığı yarışı 7. sırada tamamladı.

“Fazlasıyla mutluyum. Benim için harika bir yarıştı. Yedinci olmak harika olmayabilir ama on beşincilikten buraya gelmek bgün yapabileceğimin en iyidiydi.”

“Lewis Hamilton yarış dışlı kalmadan sekiznciydim ama o kazayla daha fazla puan alabildim.”


Yorumlar

  1. vega_nitro, o yazıyı ben de okudum. sanırım bu (aynaların görüş açısı) red bull araclarıyla ilgili bir problem. ama 2008 fuji start-finish düzlüğünde felipe webber'i geçerken webber nasıl sıkıştırmış, felipe'yi neredeyse bariyere yapıştırmıştı, hatırlıyoruz. sanmıyorum ki bunun da sorumlusu ayna tasarımı olsun. webber gibi keseri sürekli kendine doğru kesen bir pilotun başına ne gelirse gelsin asla üzülmem. müstehaktır böylelerine.

  2. Aslına eleştrileri bilinçsiz yaptığınızı söylemem gerek. Red Bull'un dikiz aynaları işe yaramıyor, yani iyi bir görüş sunamıyor. Aracın ve aynaların tasarımından kaynaklanan bir sorun bu. Lütfen Eylül 2009 F1 Racing'i araştırın, öyle bir cümle göreceksiniz.

    F1 aracında görüş o kadar kolay değil.

  3. bir webber klasigidir o, yaninda olmamak lazim =( dunku siralamadan sonra bugunu bos geceriz sandim ama 2 puan 0 puandan iyidir. yalniz yeni 2 motor nasil bozulmus bulsalar iyi olur.

  4. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    hem bu pistte çok tehlikeli webber ondan yarışmak istememiştir.pistin suçu orda viraj mı olur.

  5. Webber pistte kendinden başkasını görmez zaten.:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir