Vettel Teşekkür İçin Ferrari Personelini Ziyaret Etti

yazar:

kategori:

Ferrari ile henüz 2. yarışı olan Malezya GP’yi kazanan Sebastian Vettel, Avrupa’ya dönüşünün ardından çabalarından dolayı teşekkür etmek için Maranello’da Ferrari ekibini ziyaret etti.

Vettel’in Malezya’daki galibiyeti ile Ferrari’nin 34 yarışlık galibiyet hasreti sona ermiş oldu. Vettel de 2013 sezon finalinden sonra ilk zaferini kazandı.

Bugün simülatörde çalışacak Vettel daha öncesinde takım çalışanları ile bir araya geldi.

Vettel “Çok duygusal bir andı. Bir çok yarış kazandım ancak Ferrari ile olan bu ilk galibiyetim çok özel.”

“Çok teşekkürler ancak ben ne az, ne çok; sizden birisi olmak istiyorum. Ben takımın bir parçasıyım. Pistte yalnız olsam da gerçekte öyle olmadığımı, her zaman sizlerle olduğumu biliyorum.”

“Bana bu güzel arabayı verdiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Aslında birlikte daha çok harika anlar yaşayacağız.” dedi.

Takımın diğer pilotu Kimi Raikkonen ise Finlandiya’ya oğlunu vaftiz ettirmek için döndü.


Yorumlar

“Vettel Teşekkür İçin Ferrari Personelini Ziyaret Etti” için 10 yanıt

  1. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Ferrari’nin kazanması pek çok insana batmış durumda.Bununla beraber insanlar anlamsızca eskiye dem vurup duruyor.Ferrari haberi her sezon en çok haber yapılan konulardan biri.Bu takım öyle veya böyle en popüler olanı f1de.Zort deseler haberi yapılır.Durduk yere balkona çıkıp halka seslendiklerini sanmıyorum yoksa.Adamlara soru soruyorlar onlarda cevaplıyorlar.Evet bir galibiyet alındı ve bir haftadır nerdeyse konuşuluyor ancak nasıl bir dönemden çıkıldı,nerelerden döüldü nasıl icraarlar yapıldı bunlar önemli.Büyütmeye gerek yok ancak haberleri normal buluyorum

    1. Burak Karaküdük avatarı
      Burak Karaküdük

      Unutmamak lazım böyle tavırlar Ferrari için mühim.Takıma adanmışlık,birlik olmak ve onlara teşekkür etmek.Vettel ilerde bu hareketlerinin çok meyvesini yer.Kimi gitsin vaftize katılsın 😀

  2. Altı üstü bir galibiyet, bu kadar küçülmeye gerek yok. Koskoca Ferrari’sin sen yani. Oldu olacak kına yakın tüm takıma. Tamam önemli bir iş başardınız ama Minardi değilsiniz be birader siz de. Vettel tabi ki de güzelini yapmış, gitmiş, adamlara teşekkürlerini iletmiş ama bir galibiyete bu kadar coşmaya da gerek yok yani. Açıkçası bu, Ferrari’nin düştüğü kötü durumu çok iyi gösteriyor bence. Minardi olsa bu kadar sevinirdi herhalde. =)

    1. yeni bir başlangıç yaptı ferrari pilotu yeni bir çok çalışan yeni başkanlar yeni bu tarz kutlamalar iş alanında bir çok farklı kurumda da olur kutlamalar başarıyı çalışanlarla kutlamak motivasyonu artırır vettel zeki bir pilot olduğunu gösterdi …

      1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
        [VET^01] #ForzaFERRARİ

        34 yarış ferrari kazanamamış 1 sezon vettel yarış kazanamamış ve hayali olan ferrari takımı ile ilk zaferine ulaşıyor ve bu sana küçülme geliyor pravoo hiç bir şey demiyorum.

        1. @kazuyablack bu mesaj bana mı bir üstteki arakadaşın yorumuna mı ? 😀

          1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
            [VET^01] #ForzaFERRARİ

            Yok dostum sana değil 🙂

    2. Ne kadar Alonso taraftarı olsamda, Alonso bu tarz konularda biraz bencil gibiydi. Tabi Vettel de Alonso geçirdiği şekilde bi dönem geçirirse ne kadar çirkefleşir bilemeyiz ama şuan takım için daha iyi bir pilot.

      1. bu mesaj sana değil
        üsteki arkadaşa

    3. iki yıl sonra gelen bir galibiyet
      altı üstü derken ne demek bir galibiyet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir