Marko: Red Bull’a Yakın Kalmaya Devam Edersa Toro Rosso’yu Satarız

yazar:

kategori:

Red Bull, Toro Rosso’nun belli kurallar dahilinde satılacağını açıklarken Formula 1’den ayrılacağı haberlerini yalanladı.

Renault – Red Bull arasındaki gerilim ardından Renault kendi takımını kurma çalışmalarına başladı ve ilk seçenek Toro Rosso.

Cuma günü açıklama yapan Christian Horner “Franz ekibini Cyril’e satmak istiyor. O zaman bizim bir motor bulmamız gerekecek. Alternatiflere baktığımızda Mercedes Red Bull’a motor tedarik etmez. Ferrari’den motor alma ihtimalimiz çok düşük. Bu yüzden aslında kendimizi bu sporun dışında bulabiliriz” dedi.

Helmut Marko ise, Toro Rosso’nun sadece Red Bull kontrolünde olursa satılabileceğini dile getirdi.

Marko “Böyle bir senaryo yalnızca Red Bull ve Toro Rosso arasındaki yakın ilişki sağlam kalırsa ortaya çıkar. Yani kurallar dahilinde”

“Red Bull’un personel sayısı çok yüksek, ekipman olarak daha sofistike. Red Bull ile ortaklık yapmadan Toro Rosso kendine zarar verir” dedi.


Yorumlar

“Marko: Red Bull’a Yakın Kalmaya Devam Edersa Toro Rosso’yu Satarız” için 6 yanıt

  1. Bu sezon sonunda Honda işleri yoluna koyabilirse Red Bull Honda ile de görüşebilir.

  2. Raikkonen F1 Team avatarı
    Raikkonen F1 Team

    Redbull ve Renault cephesinden son zamanlarda yapılan açıklamalara bütün olarak bakınca, Ferrari’nin gelişmesinin oynanan bir oyunu bozduğu anlaşılıyor. Redbull- Renault ilişkisi midir (aralarının bozuk olması ya da iyi olması ya da karşılıklı manevralar v.s.) , birlikte yapılan hamleler midir bilemiyorum ama.

  3. Renault temsili 😀

  4. ReyizHamilton avatarı
    ReyizHamilton

    Sataram köyü ha

  5. tam bağımsız bir takım istiyoruz.
    bazı arkadaşlar bana gülecek bence renault redbullun yüzünden motoru sorunlu çalıştırıyor. reklamın iyisi kötüsü olmaz 🙂

    1. RENAULT F1 Team avatarı
      RENAULT F1 Team

      Aynen oyle kardesim . Gelsin artik RENAULT F1 Team

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir