Audi İddialarını Yalanlayan Red Bull: Toro Rosso Sarı Renkle Yarışabilir

yazar:

kategori:

Red Bull motor sporları danışmanı Helmut Marko, motor tedarikçisi Renault ile bağlarını kuvvetlendirmek amacı ile Toro Rosso’nun sarı renklerde yarışabileceğini ima etti.

Renault 2010 yılında sarı renklerde yarışmış ve 2011 yılında Lotus ile beraber takımın rengi siyah ve altın renklere dönmüştü.

Red Bull’dan Helmut Marko, Renault’nun Toro Rosso’yu satın almak istediğini itiraf ederken, diğer bir ihtimalin Toro Rosso’nu sarı renkte yarışması olduğunu dile getirdi.

“Renault ile bazı görüşmeler var. Pazarlama adına onlar Toro Rosso’yu satın almak istiyor. Ya da büyük olasılıkla daha iyi bir pazarlama platformu için takıma sarı renkte bir görünüm verebiliriz”

Marko ayrıca Audi’nin takımı satın alacağı iddialarını yalanlarken gelecek yılın sonuna kadar Renault ile çalışacaklarını doğruladı.


Yorumlar

“Audi İddialarını Yalanlayan Red Bull: Toro Rosso Sarı Renkle Yarışabilir” için 12 yanıt

  1. Red Bull bir yere gitmez de, Toro Rosso’yu vermek istemeleri muhtemelen Renault’dan kopmamak için çırpınışlar. Renault başka bir takımı alırsa Red Bull’un yüzüne bakmaz bir daha.

    Fotodaki araç güzeldi. Anısı da var. Bunu da ekibe katmak lazım.

  2. Toro Rosso yu satacaklarına kendi takımını satsın Marko,Baktı gemi batıyor ilk önce fareler gemiyi terk eder ya kendısı de aynı seyı yapıyor…Toro Rosso’m çok güzel,rekabetci bır takım ınsallah satılmaz…Takımıma ve Renklerıne aşıgım…

    Bir Beşiktaş bır de Toro Rosso :))

  3. Zamanında Lewis mesrubatçı bunlar dediğinde kimse inanmamıştı. Seneye takımı Audi alır ve Redbull falan kalmaz .. Geçmiş olsun.

  4. Redbull iyice dışladı Toro Rosso’yu. Neden çünkü daha başarılı olmaya başladılar ve Renault ile araları iyi.

  5. Bizim takım baktı olmuyor yavru takımı Renault satıp hemvkendilerinin hemde Renault un oyuna biraz daha katılmasını sağlamak istiyor olabilir. Iki tarafında hatalarını görüp beraber calisma mecburiyeti bunuda zorunlu kılıyor. Yalnız prodromu kaybetmeleri ve newey in elini ayağını yavaş yavaş çekmesi takım için düşünülen den daha fazla sorun çıkarmış bence. Olmadı bu seneyi eleyip seneye hem motor hemde takım olarak çok daha güçlü donmeliyiz.

  6. lan tabi ya bu f.Alansoyu şampiyonluktan eden araç tııııı :):):):):):)

    1. vay arkadaş bu haberi nasıl Alonso’ya bağladınız 🙂

      1. Abdullah gardeş altaki yorumda nasıl bağladıysam burdada bağladım 🙂
        benim sevdiğim iki pilot var biri f.alanso diğeri gro. ama her ikisinine duyduğum hayranlık renault f1 team den büyükdeğildir.

        1. Güzel yorumdu. Takım fanlarına selamlar 😉

        2. RENAULT F1 Team avatarı
          RENAULT F1 Team

          Biladerim supersin HELAL OLSUN YUREGINE SAGLIK AYNEN alonsoyu fisicoyu trulliyi kubica yi gro yu . Tabiii RENAULT F1 Team <3

        3. RENAULT F1 Team avatarı
          RENAULT F1 Team

          Agzina yurrgine sagli biladerim… helal olsun . Aynen bende alonso gro trulli fisico r.kubica
          RENAULT F1 Team <3

  7. bu aracı görünce aklıma ilk R:Kubika geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir