Ecclestone: Mercedes Güç Ünitesi Hakkında Diğerlerinden Daha Fazla Şey Biliyordu

yazar:

kategori: ,

Formula 1’in patronu Bernie Ecclestone, Mercedes’in yeni motorlar hakkında daha fazla şey bildiği için rakiplerine göre çalışmalara daha erken başladığını iddia etti.

Red Bull tarafı güç ünitesinde yaşanan fark nedeniyle eşitleme çağrısı yapmış ve Bernie Ecclestone bu fikri desteklediğini dile getirmişti.

Yeni bir açıkalama daha yapan Ecclestone Sky Sport 24’e verdiği demeçte Mercedes’in yeni turbo motorunu oluştururken FIA ile yakın temas halinde olduğun söyledi ve “Onlar güç ünitesi hakkında biraz daha fazlasını biliyordu” dedi.

Ecclestone son olarak “Geçen yıl böyle bu derece güçlü bir başlangıç yapmalarının sebebi bu. Şimdi o avantajı elinde tutuyorlar” ifadelerini kullandı.

 


Yorumlar

“Ecclestone: Mercedes Güç Ünitesi Hakkında Diğerlerinden Daha Fazla Şey Biliyordu” için 16 yanıt

  1. Konu dışı ama iphone dan girince sitede gezinmek ızdırap haline dönüşüyor,diğer haber sitelerinde böyle bir problem yok. Hatta şuan yorum yazarlen bile kelimeler 2-3 saniye sonra geliyor yazdıktan! Acaba benim telefonumda mı sorun? Değilse kemal bey rüca ediyorum,bu problemi çözün,insanı soğutuyor gerçekten. Bilginize..

    1. Tek ben deilmişim anlaşılan 🙂 aynı sorun bendede var ne yazikkii.

    2. Charlie Whiting avatarı
      Charlie Whiting

      Diğer Apple cihazlarında da aynı sorunu yaşıyorum. Bununla birlikte zaman zaman kesintiler de yaşıyorum ve ” Bu site ile ilgili bir sorun oluştu, yeniden yükleniyor. ” şeklinde bir uyarı alıyorum. Sanıyorum ki yalnızca iPhone özelinde değilde, genel olarak Safari ile site arasında bir uyumsuzluk var. Bunları bir kez daha söylemek istedim, bazen aşırı can sıkıcı olabiliyor hakikaten; dikkate alınırsa çok makbule geçer…

      1. Safari ile ilgili bir problem olsa chrome da problem çıkarmazdı sanırım. Samsungdan htc den giren arkadaşlarda da aynı prpblem olmalı. Cevap veren de olmadığına göre îlgili kişiler bu sorunu zaten biliyorlar demek oluyor.

  2. Bence yeni bir açıklama değil. Yarış arasında habersiz kalınca eskileri tekrar pörtletiyorlar. Kemal’in verdiği linkteki ilk haberin altında uzun uzun yazıp tartışmıştık, tavsiye ederim.

    1. Kimi_in_Rai avatarı

      Bencede..:)

  3. hahah f1 de adaletin temsilcisi. şu uyduruk f1 tarihini bilmesek inanıcaz saygın bir spor olduğuna

  4. Malumun ilanı. Böyle olduğu zaten genel olarak biliniyor ve kabul ediliyordu. Mercedesin 2014 sezonunda bir anda patlamasının başka bir açıklaması var mı zaten? Mercedes 2014’ün garantisini (garanti yerine başka bir kelime de söyleyebilirsiniz.) bir şekilde almasaydı F1’den çekilmesi bile söz konusuydu. Geçen yıllarda bu konu Mercedes hissedarları ile yapılan toplantıda dile getirildi. ”Mercedes 2-3 yarış galibiyeti için F1’e bu kadar yatırım yapmadı.” şeklinde bir demeç vardı.

  5. Ekinler baş vermeden kör buzağı topallamaz.

  6. Ha gayret Bernie…!

  7. spora 2010 da donmus takım nasıl ferrari ve mclarenden daha once alıyo bu tip bilgileri ilginc

    1. Money talks 😀 .

  8. haber daha önce yapılmıştı yanılmıyorsam ?

      1. anladım teşekkürler üstüne bastığına göre ciddi birşeyler ima etmeye çalışıyor bay E 😀

  9. Ah bernie ah baktın seyirci ve izlyici sayısı düşüyor avrupa pistleri elden kaçıyor bu işe bir çare diye kendini parçala bakalim. Sen dua et ferrari biraz daha rekabetçi olsun ozaman rahatlarsin belki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir