USF1'in 2010 Aracının İlk Görüntüleri

yazar:

kategori:

Speed TV’deki programa çıkan Ken Anderson, yayında takımın rüzgar tünelindeki çalışmalardan elde edilen CFD görüntülerini yayınladı.

Anderson araçlarının gelecek ay çalışabilir hale gelebileceğini söyledi.

 

USF1
USF1


Yorumlar

  1. Çinlilerindi sanırım bu söz. "Bir şeyi başından yapamıyorsan-yapmak zorsa, taklit edeceksin." Böyle bir yol izlemişler demek ki.

  2. elif çivici avatarı

    f1 de ilk seneleri oldugu için ister istemez duruma göre örnek almış olablirler:D:D umarım başarılı olurlar,f1 in f sinden anlamayan ve sevmeyen hatta belki de küçümseyen amerikalıların bi nebze olsun f1 e ilgilerini çekerler..çünkü f1 biraz avrupai bir spor ve amerika da kendini hep avrupalılardan üstün görmüştür:D: neyse kısacası umarım iyi olurlar zafer kazancak halleri yok ama renk katsınlar bari..

  3. Mclaren Motor kapağı ve sidepodları
    BMW burnu
    Renault önkanadı
    Mclaren arka kanadı gibi
    geldi bana…

  4. can bundy, zaten fia böyle giderse kısıtlamalar yüzünden kimseye yarış izni vermeyecek. 🙂

  5. aslında şu resimden tek anlaşılan aracın arkasında bıraktığı kirli hava miktarının ne kadar olduğu. malum son aero kurallarının maksadı: araçların arkalarında daha temiz ve düzenli hava bırakmalarını sağlamak idi.

    F1 zaten kurallar bütünlüğü ve çılgınlığı ise milimetreler dahi kontrol edilip kıstaslara uyulması üzerinde aşırı hassasiyet ve katılık gösteriliyorsa şu önlem baya işe yarayacaktır.

    Fia kendi rüzgar tünelinde araçları teste tabii tutsun aero paketi arkadan gelen araçların kendisini geçmesinde normal dışı olumsuz bir etki gösteriyor ise yarış hakkı verilmesin.

    ya da daha iyisi kimseye yarış izni verilmesin konu da kapansın.

  6. Araçların arka kısmı daha geniş olabilir mi acaba.? Malum araçların depoları neredeyse iki kat büyüyecek yakıt ikmal yasağından dolayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir