Vatanen Senato Üyelerini Açıkladı

yazar:

kategori:

Eski Dünya Ralli Şampiyonu, senato adayları için Amerika Otomobil Birliğinden Robert Darbelnet, Güney Afrika Motorsporları Birliğinden Beaulah Schoeman, Japonya Otomobil Federasyonunda Setsuo Tanaka, Hollanda Binek araçlar Kraliyet Kulübünden Guido van Woerkom ve Şili Otomobil Klübünden Eduardo Silva Araya’nın isimlerini açıkladı.

Adaylar hakkında konuşan Vatanen, yüksel kaliteli motor sporları kulüplerinden etkileyici isimler olduğunu ve bu desteğin kendilerine onur verdiğini belirtti ve Senato Başkanı adayı Fernando Falco, yardımcı başkan adayları Bernard Tay ve Hermann Tomczyk ile büyüklü küçüklü kulüplerden iyi bir oluşum olduğunu söyledi.

Vatanen son olark da Afrika’nın katılımından memnun olduklarını ve Güney Afrika’dan bir bayanın, Beulah Schoeman’ın, aralarında olmasından da memnun olduklarını söyledi.


Yorumlar

  1. sen doğru bir adamsın. ama karşındaki todt her türlü oyunu çok iyi bilen bir politikacı…geçen yarış bernie seni monzada gride almamış. bu seçimler için senin adına maalesef çok önemli bir işaret…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir