Mercedes Pilotlara Eşit Strateji Uygulama Felsefesini Değiştirebilir

yazar:

kategori:

Mercedes takımı, Malezya’da stratejik açıdan Ferrari’ye yenilmesinin ardından gelecek yarışlarda strateji konusunda değişik yaklaşım sergileyebilir.

Takım Patronu Toto Wolff, yarışın ardından yapmış olduğu açıklamada pilotlara eşit strateji vermeye çok odaklandıkları için Ferrari’ye odaklanmayı kaçırdıklarını söylemişti.

Sport Bild’e konuşan Wolff “Uzun zaman domine edince diğer takımlarla ilgili stratejileri unutuyorsunuz. Mercedes bunun nasıl yapılacağını tekrar öğrenmeli.”

“Her iki sürücümüz dünya şampiyonu olmak için aynı fırsatlara sahip. Gelecekte pist üstünde olacaklara daha iyi cevap vermek zorundayız.” dedi.


Yorumlar

“Mercedes Pilotlara Eşit Strateji Uygulama Felsefesini Değiştirebilir” için 2 yanıt

  1. Aynen bu şekilde düşünmüştüm hatta yazmıştım yarıştan sonra kendi içlerindeki adaleti sağlayalım derken yarışı kaybettiler bu şekilde tekrar kaybetmeyceklerdir ( ham yanlış lastik demişti yarışta telsizden onlarda sertlerin ortalardan daha iyi durumda old. Söylemişti ortaları taksalar ros iki sert ham bir sert kullanmış olacaktı)

  2. Turbo Vettel bunları baya kokutmuş. Adamların altında 1 saniye hızlı araç var. Ama hala ne düşünüyolar. Zihniyete bak ah ulan ah ferrari ve mercedes saf hızda eşt olacaktıki o zaman siz görecektiniz vetteli ama olsun adam 1 saniye yavaş araçla yarış kazanıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir