BMW Sauber, Singapur'a Büyük Güncelleme İle Geliyor

yazar:

kategori:

Robert Kubica

Singapur Grand Prix için oldukça sabırsızlanıyorum. Herkes cadde pistlerinin büyük hayranı olduğumu bilir. Pist çok mücadeleci: özellikle de bir çok virajla kıvrımlı olan son sektör. Pist kalıcı bir yarış pisti olmadığı için hafta başında yol tutuşu çok zayıf oluyor ancak gün geçtikçe gelişiyor. Pilotlar ve mühendisler pistin yol tutuşu arttıkça setup ve denge bakımından ne tür değişiklik olacağını düşünmek zorundalar. Takım Singapur’a oldukça büyük güncelleme getirecek. Aracımızın daha rekabetçi olmasını umuyorum ve umarım performansımız ile mücadelenin içerisinde yer alarak şaşırtırız.

Geçen sene pist yüzeyi çok engebeliydi, belki bir kaç noktada öyleydi. İlk gece antrenmanından önce görüş konusunda pilotlar arasında çok endişe vardı ancak bu doğru çıkmadı. Gerçekte ben ışık sistemine oldukça şaşırdım.

Nick Heidfeld

Bir kaç haftadan beri Singapur için sabırsızlanıyorum çünkü bu hafta sonu için bazı güncellemeler olacağını biliyoruz. Simülatör verileri oldukça umut verici ve araç harika görünecek.

Geçen sene anladıklarımıza göre Singapur’da geçiş yapmak neredeyse imkansız. Cezanın ardından 6 yerine 9. sıradan yarışa başladım ve hızlı olmama rağmen yarışta en fazla 6.lığı hedefleyebildim. Singapur’da grid pozisyonu Monaco’da olduğu kadar kritik.

Geçen sene bu GP’nin doğası ve yarış hafta sonundaki atmosfer burayı benim için sezonun en önemlisi yaptı. Yeni bir şeydi ve herkes için heyecanvericiydi. Yarışın ardından da TV görüntüleri ve fotoğraflar güzeldi. Yapay ışık her şeyi değiştirdi. Avrupa zamanına ayak uydurmak zor değildi ve sıralamalar ve yarış için iyi durumda olabildim. Oldukça eğlenceliydi.

Tüm takımın saate alışmak için sabah 3’te dışarıda görmek biraz garipti ancak oldukça eğlenceliydi.


Yorumlar

  1. kapsamli guncelleme paketinin icerigi baya olduymus. yeni bir on kanat, daha dar sidepodlar, gelistirilmis cifte difuzor, modifiyeli arka kanat ve yeni bir vites kutusu. bakalim performansimiz ne olcude artacak?

  2. vallahi bravo trf1 ekibine…sabah seher vakti siteye haber giriyorsunuz. seher vakti bereket vaktidir. işleriniz güzel olsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir