Hamilton: “Anlaşma Görüşmeleri Sıkıntılı Geçiyor”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Mercedes ile bizzat gerçekleştirdiği anlaşma görüşmelerinin sıkıntılı geçtiğini kabul ediyor.

Malezya’da konuşan Hamilton anlaşmanın bir hafta içerisinde duyurulmasını beklediğini söylemişti ancak görünen o ki yeni anlaşma Çin’e de yetişmiyor.

Hamilton “Bu hafta açıklama mümkün görünmüyor. Açıkçası son yarışta bir hafta içerisinde tamamlanacağını söylemiştim ancak ilk defa görüşmeleri kendim yürütüyorum.”

“80 sayfayı kaç defa okumam gerektiğini bilmiyorsunuz. Daha çok okumayla alakalı ve hep avukat jargonu var. Dürüst olmak gerekirse gerçekten sıkıntılı oldu.” dedi.

Sıradaki yarışı değerlendiren Hamilton “Bu yarış son yarışa göre serin olacak. Geçmişte Ferrari hep lastikleri ısıtmakta zorlandı ancak burada hep iyi iş çıkardı.”

“İlginç bir yarış olacak ancak yarışmaya hazırım. Onlarla mücadele etmeyi umuyorum çünkü düzlükte bizim kadar hızlılar ve son yarışta harika performans sergilediler. Bu yüzden umarım taraftarlar Sebastian ile benim aramda daha fazla mücadele izlerler.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Anlaşma Görüşmeleri Sıkıntılı Geçiyor”” için 7 yanıt

  1. Dönüp dolaşıp ferrariye gelecek o kirmizilar giyecek

    1. Alpay Rüzgar avatarı
      Alpay Rüzgar

      HAM giymezzzzz

  2. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    Şöyle birşey aklıma gelmiyo diil he şaka maka Lewis 30 yaşına geldi adam diyodur kendi kendine (bence uzamasının sebebi buda olabilir anlaşmanın) Mercedes’in baskınlığı bu senede sürer 2016 ve sonrası Ferrari gümbür gümbür geliyo 2015 sezonu gibi tek başıma yerışıp beleş şampiyonluk alma devri kapanacak ben bunlarla 3 sene daha sözleşme yapıcam sözleşmem bittiğinde yaşım 33 o zaman Ferrari yada McLaren önde olmaya başladığında beni isterlermi kendimi bu şekilde riske atayımmı yoksa Ferrari’de büyük olasılıkla Kimi’nin son senesi sezon sonuna doğru bakayım görüşmeleri çıkmaza sürebildiğim kadar süreyim Ferrari , Mercedes’i yakarlarsa ve Kimi’de böyle devam ederse yeni sözleşme alamayabilir ve ben Mercedes’in verdiği parayı aynı veya çok yaklaşık onlardan da talep etsem verirler ve tekrardan güçlü takımda arabada olmuş olurum hem bir pilot ne kadar şampiyon olsada Ferrari’de yarışma sevdası da var

  3. anlaşmayı sen yürütüyorsun demek sözleşmeyi de mi sen okuyorsun demek oluyor hamilton anlamıyormusun hiç

    1. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
      Lewis-Hamilton(#TeamLH)

      niye kim okuyacak adam kendi sözleşmesini kendi belirliyor.

  4. FerrariFanTR avatarı

    TEST sezonu başladıgından beri her hafta görüşmelerde sona geliniyor haberi çıkıyor hatta gün bile veriyorlardı. Abi artık anlaşın lütfen ama burada kilit olan soru şu:

    Hamilton mı Mercedes’e muhtaç, Mercedes mi Hamilton’a muhtaç?

    1. Napolyon1453 avatarı

      Bu sene Hamilton Mercedes’e seneye ise Mercedes Hamilton a muhtaç sıkıntılı süreçler:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir