Mateschitz: Güçlü Bir Motor Yapamıyorsanız Ayrılmalısınız

Red Bull’un patronu Dietrich Mateschitz, Formula 1’den ayrılmayı gözden geçiren Renault’nun güçlü bir motor yapamaması halinde ayrılması gerektiğini söyedi.

Red Bull ve Renault arasında yaşanan tartışmalar da her iki taraf da sorunun karşı tarafta olduğunu söylüyor ve bu hafta içinde yapılan açıklamada rakipleri yakalamak adına bu tartışmalara son verilmesine karar verildi.

Renault’nun Formula 1’den ayrılmayı düşündüğünün hatırlatılması üzerine konuşan Mateschitz “Renault Formula 1’den ayrılmanı da içerisinde olduğu çeşitli seçenekleri değerlendiriyor ve tabi ki bu meşru birşey.”

“Bir motor tedarikçisi olarak rekabetçi bir güç ünitesi tedarik etmek zorundasınızdız ve eğer bunu yapamıyorsanız zaten ayrılmanız gerekiyor. Aynı şekilde bizim için sonuçlar da net olacak” dedi.

Mateschitz Toro Rosso – Renault görüşmeleri için ise “Pek çok konuyu görüştük. Ama açıkçası bu yönde pek fazla görüşmemiz olmadı” dedi.


Yorumlar

“Mateschitz: Güçlü Bir Motor Yapamıyorsanız Ayrılmalısınız” için bir yanıt

  1. Yapma reis renault ayrılmaz f1 den nabız yoklamıştır valla renult da giderse sana kimse motor vermez bi red bull cu olarak sana beddua okurum 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir