Verstappen: Toro Rosso Daha Fazla Hız Bulmalı

yazar:

kategori:

Toro Rosso’dan Carlos Sainz ve Max Verstappen, STR10’un Çin GP antrenman turlarındaki performansını değerlendirdiler.

İlk antrenman seansında 23 tur ile 8, ikinci antrenman seansında ise 28 tur ile 15. olan Carlos Sainz “Bugün hiçbir sorun yaşamadan programı tamamlamayı başardık. Bu konuda oldukça mutluyum. İlk seansta pisti öğrenmeye çalıştım. İlk andan itibaren oldukça rahattım ve ayar bulmayı başardım. Bu güzel bir pist ve burada sürüş yapmak keyif verici”

“İkinci seansta ise lastik performansı ve ufalanmasına odaklandık. Ne yazık ki yumuşak lastikler ile kırmızı baylar nedeniyle pek fazla çalışma yapamadım. Ama uzun vadede aracın performansından memnun kaldım. Bu hafta sonu sıkı bir mücadele olacak. Herkes birbirine çok yakın. Fakat biz buna hazırız” dedi.

İlk seansta 28 tur ile 12, ikinci seansta 32 tur ile 14. olan Verstappen ise “Dürüst olmalıyım. Zor bir gün oldu. İlk seansta aracın dengesinden memnun değildim. Ancak ikinci seansta gelişmeyi başardık. Daha iyi gibiydi. Fakat hala biraz daha hız bulmalıyız.”

“Kırmızı bayrak nedeniyle ideal bir seans olmadı. iyileşmemiz gereken alanlar var ve yarın daha iyi bir iş yapabiliriz. Bu gerçekten teknik bir pist ve oldukça zor. Burada sürüş yapmayı seviyorum” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir