Perez ve Hulkenberg: Lastik Performansına Odaklanmalıyız

yazar:

kategori:

Force India’dan Nico Hulkenberg ve Sergio Perez, VJM10’un Çin antrenman turlarındaki performansını değerlendirdiler.

İlk antrenman seansında 19 tur atan ve 18. olan, ikinci antrenman seansında ise 28 tur ile 16. olan Hulkenberg “Basit bir cuma günü oldu. Planladığımız gibi programı tamamlamayı başardık. Çalışmalarımızın çoğunluğu lastiklerin üzerindeydi ve hafta sonu geri kalanı için doğru bir denge bulmaya çalıştık”

“Sabah bazı parça testleri yaptık. Umarım ekibe analiz edebileceği bolca veri verebilmişizdir. Elbette lastiklerden daha fazla performans bulabilmek için yapmamız gereken şeyler var. Gece boyunca odak noktamız bu olmalı” dedi.

İlk seansta 22 tur ile 16, ikinci seansta ise 24 tur ile 18. olan Perez ise “Bugün benim için kolay bir gün olmadı. Ama en azından tutarlı koşullar vardı. Tek tur performansımız hakkında bilgi edinmek için pek çok tur attım ancak trafik vardı. Bu nedenle yumuşak lastiklerle attığımız turların bazılarını iptal ettim. Yarın sabah odaklanmamız gereken şey bu. Öte yandan pazar günü için yararlı bilgilere sahibiz ve sert lastikler ile uzun vade performansımıza bakmayı başardık”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir