Head "3. Araç Genç Sürücüler İçin Olabilir"

yazar:

kategori:

Ferrari, gelecek seneden itibaren gridde 3. aracın yarıştırılması fikrini ortaya atan takım oldu ancak Williams’tan Patrick Head’e göre Ferrari, fazla pilota sahip olacağı için bunu istiyor.

ITV’ye konuşan Head “Ferrari’nin bu konuda çok istekli olduğunu biliyorum, şu anda çok fazla pilotları var ve bunun için zorluyorlar.”

“3. araç Ferrari tarafından ortaya atıldı ve biz Ferrari’ye 3. aracın daha önce Formula 1’de yarışmamış bir pilot tarafından dolması halind direkt olarak buna karşı olmayacağımızı söylemek istiyoruz.”

“Örneğin, eğer birisi Alonso, Raikkonen ve Michael Schumacher’i yarıştırırsa, bunun ideal olacağından emin değilim.” dedi.


Yorumlar

  1. elif çivici avatarı

    bence bu olası degil f1 de ki koltuk sayısı ne kadar fazla olursa o kadar çok basitlik olur.nerde çokluk orda kötülük derler ya:D zaten takım sayısı artıyor diye dert yanıyoruz bir de 3 koltuk olursa yandık.hepsinden geçtim takımlar nasıl başa çıkacak ayrı ayrı strateji filan zor iş.

  2. Michael gibi David gibi Jack gibi isimler yarışacaksa mantıklı ancak 3 ncü araç bence.

  3. 3 ncü araç ile gençleri yarıştırmak değil amaç ki zaten genç yetiştirme yeri olmamalı F1. Ferrari'nin amacı gösteriyi geliştirmek. Bernie'de, FIA'da bunu ister.
    Bu konuda Mercedes, Redbull ve Toyota'nın tavrı önemli. Fakat bu kadar yeni takımın giriş yaptığı bir dönemde zor.

  4. bence gp 2 den formulaya geçeler için f1 araçlarıyla yarışlar olabilir gençlerde puan alsınlar ve genel klasman oluşsun hem alışmış olurlar hemde birbirleriyle rekabet içinde gelişebilirler

  5. 3. aracı istemiyorum açıkçası, genç sürücüler de yarışta çıkıp ona buna çarparak tecrübe kazanmasınlar lütfen, gitsinler adam gibi test yapsınlar bikaç hafta, daha mantıklı değilmi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir