Williams, 2010'da KERS'le Yarışma Konusunda Israrcı

yazar:

kategori:

FOTA, haziranda yaptığı açıklamada 2010’da KERS’i kullanmayacakları yönünde anlaşmaya vardığını duyurmuştu.

Sam Michael “Biz KERS’i tamamen destekliyoruz ve her zaman destekledik.”

“Gelecekte Formula 1’in yüzleşeceği çevresel baskılar nedeniyle KERS spor için olumlu bir adım.”

“Gelecek seneki kurallarda da yer alıyor bu yüzden gelecek seneki FW32 aracımızda kullanmak için  sistemimizi geliştirmeye devam ediyoruz.” dedi.

Williams takımı geliştirmiş olduğu sistemi henüz piste çıkarmadı. Bu sene sadece Mclaren ve Ferrari KERS’i düzenli olarak kullandı ve onların dışında Renault ve BMW Sauber takımları kullandılar.


Yorumlar

  1. bence williamsın bu ısrarı bizim açımızdan çok iyi. williams bu ısrarında devam ederse ferrari ve mclaren karşı çıkmıycaktır. zaten kriz zamanında fotadaki birlikteliği korumak için kaldırılması yönünde oy kullandılar. sonuçta kullanılması halinde gelecek sene oldukça avantajlı olacağız. doğru olan da bu zaten cefasını çektiysek sefasını da sürmeliyiz. ben kersin kullanılmsından yanayım sistem iyice oturduktan sonra yarışlara daha da çok zevk katacaktır.

  2. ya yeter be gcn sezon bmw kers kers dedı noldu ya williams artk bı susun be yıllardır spordasnz kac yıldır aynı terane ya bmw motoryla bısey yapamadnz bu saaatten sonrada bsy yapmanzı beklemyrm acıkcası bu sezon bıle bsy yapamadysanz artk bırakın susunda rezil olmayan bali

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir