Massa Çin’de Eski Ön Kanat İle Yarışacak

yazar:

kategori:

Çin GP’si ikinci antrenman seansında kaza yaparak ön kanadına hasar veren Felipe Massa, hafta sonunun geri kalanında güncellenmeyen ön kanat ile yarışacak.

Massa ikinci seansta frenlemede aracın aracın kontrolünü kaybetmiş ve ön kanadına zarar vermişti.

Takım sorunun yeni arka kanattan kaynaklandığını açıklarken, güncellenmiş yeni ön kanattan sadece bir tane olduğu ve dolayısıyla Massa’nın hafta sonunun geri kalanda eski ön kanat ile yarışacağı duyuruldu.

Massa “Frenleme sırasında arka kanat ile ilgili bir sorun vardı ve downforce yeterince gelmiyordu. Frene bastığım zaman araç kaydı ve kontrolü kaybettim” dedi.


Yorumlar

“Massa Çin’de Eski Ön Kanat İle Yarışacak” için 6 yanıt

  1. Bu da hem vasat hem bahtsız adam. Sürüşü belli ama bu bahtta normal değil.

  2. hem (bir kez daha) antrenman seansını, hem de “iyi sonuç verdiği bildirilen” yeni ön kanadı kaybetmesine rağmen tek turda ustalığını konuşturan bir felipe vardı bugün, işini kusursuz yerine getirdi. inşallah bugün olduğu gibi yarın yarışta da bu eksikliği kapatır, üzerine koyar. kirli taraf her zaman dezavantajdır fakat her zaman kötü kalkılır diye bir şey de yok elbette. ki bu isim start uzmanı massa ise bir kez daha düşünmek lazım gelir.

    bol şans “old front wing-baby” felipe, tebrikler 😉

  3. ve ona rağmen bottası geçti 😀 massa bee 😀

    1. şşş, üzme abisi golden boy’u.
      felipe’nin ilk 3 yarış haftasonunun 2’sinde yumuşak lastikleri ancak c.tesi günü deneyebilmiş olmasına rağmen felipe’ye nasıl geçildiğinin + yağmurda 1,5 sn. civarı fark yemesinin şaşkınlığını üzerinden atamamışken, bir de daha dün akşam “güncellemeler iyi çalışıyor, yeni ön kanat sayesinde virajlara daha hızlı girebiliyoruz” dediği ön kadın yalnızca kendisinde olmasına rağmen felipe’ye tekrar geçilerek durumun 3-0’a geldiğini söyleyerek kırma kalbini; o kaf dağının üstünde burun gezdiren bir genç. sonra takıma “hani ben hede hödöydüm noooldu şimdi” diyebilir o kırgınlık ve şaşkınlıkla, aile içi faciaya neden olmak istemesin sanırım 😉

      1. geçen yarış pist üstünde kim kimi geçti,hatırlıyor musun ?

        1. felipe’nin 5,5 saniyelik pit-stopu sonrasında arka arkaya geldiklerini mi? hani 3 saniyeyi pitte cebe indirip 2 tur yeni lastikle son 1,5 turda yaptığı geçişi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir