"Formula 1 Briatore'yi Özlemeyecek"

yazar:

kategori:

Eski Benetton sürücüsü Brundle “Renault ertelenmiş uzaklaştırılma ile memnun olmuştur ancak bundan sonra isimlerine verilen cezasın ardından utançla yaşamak zorundalar.”

“Mclaren’in 2007’de aldığına göre bu çok hafif bir ceza. Ancak Renault motor sporlarının büyük bir parçası, sadece F1’de değil destekleyen serilerde de önemli. Dünya Motor Sporları Konseyi zor bir karar verecekti ve Symonds ile Briatore bu olay yüzünden alındılar.”

“Flavio F1’de çok başarılı bir tarihe sahip ancak çok fazla kişiyi de üzdü. Çok aşırı özlenmeyecek.”

“Piquet Junior ise artık çocuk değil, verdiği kararlardan artık sorumlu; sürücü açısından onun bu kazayı kasıtlı yapmasına inanamıyorum ancak bu konuda konuşarak onu mahvetme için bir sene beklememeliydi. Artık hiçbir sponsorun onunla birlikte olmak isteyeceğini sanmıyorum, bu üzücü ancak kendi hatası.” dedi.


Yorumlar

  1. Kesinlikle katılıyorum..Defoldu gitti.

  2. Yavuz Balcı avatarı

    Formula 1 için belki renkli bir yüzdü ok tamam da.savunduğunuz adam hem pilotun hemde kazaya karışabilecek birilerinin canına kasteden biri.açıkca söylüyorum bu adamla cinayete teşebbüsten yargılanan biri arasında bence fark yok.

  3. biz özlycgz küçük bütçeli takımlarla yazdgn tarihle hatrlaycgz seni flavio emınmkı ne yaptysan tarafrlar ıcın yaptın sıngapur gp si sırasında moralım muthıs bozuktu belkı hayatmn en kötü günlernden bırını yasıyodum ama o galbyet herseyi silmişti ogun cocuklar kadar mutluydum o gun bana hıc bsy yardm edemezdı bu galbytten baska iyiki varsn flavio umarım geri dönersn senı cekemıyolar bılmezmym zmnnda azcık parayla neler yaptın cekemezler tabı senı cok ama cok ozlycgz umarım hukuk mucadelesını kazanrsn mavı gozluklu adamı tekrar reno duvar ekıbının basında gormek ısterm

  4. Belki yaptığı spor adına korkunç birşeydi ama ben sırf o aksi açıklamalarını bile ozleyeceğim Flavio'nun.

    Ayrıca herzaman seyirciyi duşununen bir insandı F1'i seyirciler için daha çekici hale getirmeliyiz diye demeçlerini çok okuduk…

  5. mert merter avatarı

    walla bende özlemenbu herifi ama yanindaki güzel hatunlari F1 severler özler :))

  6. mustafa ozca avatarı

    bundan emin olabilirsin Keşke takımda gitseydi onuda hiç özlemicektik…

  7. 2007 ile kıyaslaması bence yanlı ve hatalı. Ne yani Mercedes o zaman hiç mi zarar görmedi. Motorsporlarının küçük bir parçası mı. Kıyas dengesizce.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir