Superstock 600 Aragon: Toprak Razgatlıoğlu 2. Yarışı da Kazandı!

Avrupa Superstock Şampiyonası’nda mücadele eden ve Aragon’da gerçekleştirilen ilk yarışı kazanan Toprak Razgatlıoğlu bugün gerçekleştirilen 2. yarışı da kazandı.

Dünkü yarışı son virajdaki enfes atağıyla kazanan ve bugünkü yarışa 5. sıradan başlayan Razgatlıoğlu,  ilk turda 2. Sıraya yükseldi.  Bir süre lider Rinaldi’yi takip etti ancak 5 tur kala liderliği ele geçirmeyi başardı.

Liderliği ele geçirdikten sonra kaptırmayan Razgatlıoğlu damalı bayrağı ilk sırada görerek hafta sonunu çift galibiyetle kapattı.

Toprak ile yarışın başından itibaren mücadele eden Rinaldi, son turda 2. sırada giderken hata yaparak düştü ve yarış dışı kaldı.

toprak_podyum

 


Yorumlar

“Superstock 600 Aragon: Toprak Razgatlıoğlu 2. Yarışı da Kazandı!” için 20 yanıt

  1. Hem Kenan Hem Toprak ve yorumda gördüğüm kardarı ile borusan yarış takımına ve site yöneticilerine teşekkürler. bu yarışın video kaydı varmıdır bir yerlerde acaba

  2. Dün Kenan ve Toprak göğsümüzü kabartırken esas süpriz Imola dan geldi. Borusan Motor Sports ekivi BMW ile katıldıkları ETCC kupasında birinci olarak çok büyük bir süprize imza attılar. Ama ne yazıkki haberi hiçbiryerde göremedik.. Rezilsin Türk Medyası!!!

    1. Düzeltme : ETCC de değil Imolada yapılan Endurance Champions Cup da birincilik almışlar 🙂

  3. vw-tdi-power avatarı

    Büyük tebrikler Toprak’a. Kesinlikle desteklenmesi gereken bir pilot. Motorsiklet şampiyonasında en üst seviyede bir Türk görmek harika olurdu. Keşke elimizden gelse de MotoGP’ye taşıyabilsek onu..

  4. cobriatti44 avatarı

    ve tabiki hiçbir yerli kanal bugünki iki Türkün zaferinden bahsetmedi

  5. Tebrikler Toprak, büyük başarı, gurur duyduk.

  6. MotoGP’de yarışması gereken iki pilotumuz var. MotorsporlArına ağırlık verilmesi gerektiğini düşünüyorum ülkemizde.

  7. Biz hala futbola destek verelim bu çocuklar neler başarıyor.motor sporlarına destek verilmeli toprak ve sofuoğluna teşekkürler.

  8. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    Valla Bravo gerçekten harika iş çıkardılar bizimkiler

  9. helal olsun toprağa ve kenana istiklal marşına doyurdular bugün.ispanyayı fethettiler.

  10. Çok rahat yarışıyor istediği zaman yakalayıp geçiyor biraz yorulunca arkada kalıp takip mesafesini koruyor. Sonlara doğru liderliği eline aldı ve uzun süre vermeyince rakip strese girdi son turda da uçtu gitti.
    Valla helal olsun bu hafta sonu Aragon’da Türk rüzgarı esti bayraklar, marşlar ne diyim mutlu ediyor insanı.

  11. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    şu Toprağın 1 kaç sene içinde marquez’i pistte tokatlayacağı günler gelir umarım…. DORNA carmelo ezpelata gerçek yetenek görür o zaman devam toprak harikasın…

    1. raikkonen vehbi avatarı
      raikkonen vehbi

      marquez ayrı kategoride onla birini kıyaslamak zor, ama ben moto gp de marquezle yarıştırmak için topraktan baskasını seçmezdim.

  12. Tebrikler toprak ve kenana. Bir tebrik de kendime. S3 mini ile takip edip haber girmeyi basardim en kisa surede. Artik disarida haber için teknolojimi gelistirmem lazim sanırım. Izdirap oldu resmen 🙂

    1. s6 yakışır bu sitenin yöneticilerine hatta en iyisi yakışır yok mu bir sponsor ? 😀

      1. Varsa sponsor yok demeyiz 🙂

          1. en azindan bol bol reklam linklerine tiklayarak yardimci ola biliriz arkadaslar ben sahsen aklima geldikce tikliyorum

    2. Bu sitedeki adminlere bir değil bir sürü tebrik lazım. Siz olmasanız çoğumuzun ne Toprak’tan haberi olacakta ne de bu hafta sonu yarışının olduğundan. Hiç uğraşmayıp sadece kazandı diye haberde girebilirdiniz ama canlı yayın linkine kadar koyuyorsunuz daha ne diyelim ki. Size de Helal olsun 🙂

  13. valla helal olsun öğlen Kenan şimdi Toprak ikisi de muhteşem yarıştılar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir